090627

igår somnade jag inte förrän vid halv tre tack vare en viss Tobias.. så är ganska trött idag om man säger så för blev väckt av buffy vid 7 först men sen somnade jag som tur var om! ;p

igår åkte jag, bella & amanda in till stan och satte oss på bulls uteservering, trevligt! :) vi tog bussen hem vid 12 och efter det satt jag bara vid datorn och kollade lite på tv. idag var det tänkt att jag skulle åkt till stranden men vädret är ju inte alls lika fint som dem sagt att det skulle va. så får se lite senare annars. sen ikväll kommer jonna hit och umgås med mig, jättelängesen vi träffades! <3 får se vad vi hittar på för något kul.

kan fortfarande inte släppa att Michael Jackson verkligen är död. känns så himla overkligt. hela dagen igår och hela förmiddagen idag har jag suttit och lyssnat på bara Michael låtar, dels för att hedra honom men mest för att dem är så jääkla bra ! det är helt galet, han har gjort så fruktansvärt mycket bra musik. jag får aldrig nog och kommer aldrig att få det heller! några av mina favoriter är;
- Man in the mirror (bästa)
- Black or White
- Thriller
- Bad
- Beat it
- Dirty Diana



helt crazy, finns ingen annan artist som berört folk såhär mycket! legend är bara
hans förnamn, han var hela världens kung.

lista mitt i natten

Dagens frukost: en macka
Dagens händelse: Michael Jacksons död :(
Dagens planer: vi snackar morgondagen nu alltså?.. hm, med tanke på att det ska bli typ 30 grader så finns det bara ett ord - stranden!
Dagens vill ha: stranden
Dagens saknad: alla som man träffar varje dag i skolan, speciellt josefine !
Dagens drog: michael jackson låtar
Dagens tråkigaste: m.js död =(

Dagens finaste: vädret

Dagens önskan: u wish you know..

Dagens måste: nathing.. eller jo, mamma bad mig vattna blommorna innan, hah

Dagens dricka: mineralvatten
Dagens köp: tuggummi isf
Dagens mat: tacos <3
Dagens sjuka: ingäät
Dagens kärlek: till nära & kära :)
Dagens mående: finemang
Du har på dig: trosor och tshirt
Du längtar efter: morgondagen så att jag kan sola
Dagens låt: man in the mirror - michal jackson
Dagens dusch: eftermiddags
Dagens frisyr: plattat
Dagens smink: solpuder och mascara

nähe mina vänner, om 3 timmar har jag varit uppe i ett helt dygn, så jag säger nog godnatt för mig nu! skriver kanske imorn om inte vädret är allt för fint ;) godnatt ♥

 
bilder från kvällen!

Rip the king of Pop - Michael Jackson

Commenting on his passing, Sir Howard Stringer, Chairman, CEO and President, Sony Corporation, said: "Michael Jackson was a brilliant troubadour for his generation, a genius whose music reflected the passion and creativity of an era. His artistry and magnetism changed the music landscape forever. We have been profoundly affected by his originality, creativity and amazing body of work. The entire Sony family extends our deepest condolences to his family and to the millions of fans around the world who loved him."

ne, ush vad hemskt :( precis som alla runt om i hela världen går mina tankar idag till vår allas stjärna Michael Jackson som inatt klockan 23, svensk tid dödsförklarades.. jag blir verkligen helt rörd av att bara läsa den här texten. hittade den på hans officiella hemsida.. jag kan fortfarande inte förstå att det är sant. jag var inte det största michael - fanet men såklart har jag minnen från hans musik precis som de flesta andra. minns när jag var 7-8 år och fick en michael jackson docka, som både kunde sjunga och göra moves, skit cool och jag var så stolt. minns att den sjöng låten bad och jag kunde inte sluta lyssna, folk fick säga åt mig att stänga av den, haha. minns att jag lyssnade på hans låtar även då och diggade dem, jag har alltid tyckt om hans musik och hela hans stil. han är liksom så speciell, det finns bara en utav honom, han var inte som någon annan.. som många säger, han är en sån person som man aldrig förväntat sig skulle dö, man tänker liksom att han lever föralltid och dör aldrig. men jo, nu har det hänt och hela världen sörjer. det finns nog inte någon över 10 som inte vet vem michael jackson är. det bevisar på hur stor han är och alltid kommer att vara, eftersom att han går att jämföra med elvis så ligger dem två helt klart i toppen bland artister genom alla tider.

vad ska man mer säga? mina tankar går till hans nära & kära och framför allt hans 3 barn. vila i frid michael joseph jackson,  1958 - 2009


sommarplågor

okej, sommarens plågor är ju iallafall här. tyckte att båda var lite konstiga och inte speciellt bra från början, men nu gillar jag dem faktiskt! riktiga partylåtar !
 



 
ps. i helgen ska det bli uppemot 30 grader, jag säger ju bara strrrranden!!
me like.

min midsommar

har inte haft någon lust alls till att skriva här, och då gör jag ju inte det heller! vet inte varför men ibland blir det bara så.. tänkte iallafall ta och berätta lite om helgen eftersom att det var den bästa på länge!

midsommarafton - dagen började bra, ända tills jag går till bussen och upptäcker att bussarna går som en lördag.. arg som en jag vet inte vad gick jag hem och slängde grejerna, haha. men som tur var så körde min snälla mamma mig till stan istället! så iväg kom jag. åkte in till josefine innan vi skulle ta tåget. vid halv 5 gick tåget och redan är började det taggas till, shottade lite godsaker inne på toan (a) haha. efter nästan exakt en timme så var vi framme i helsingborg där vi skulle tillbringa dagen/natten. och jag ångrar inte en endaste liten sekund utav det dygnet. (eller okej lite kanske, några timmar dagen efter mådde jag så dåligt att jag bara ville försvinna, helt självförvållat men det var det fan värt!) vi hade så jääkla kul där nere. träffade massa nytt folk och alla var hur trevliga som helst. man får nästan en chock när man kmr ner där för alla är så övertrevliga, till skillnad från vissa i halmstad, hm.. men iaf, vi åkte hem till tobias&daniel som vi skulle sova hos. direkt när vi kom dit gick vi in på ett rum för att byta om till finare kläder och fixa till oss lite. förfesten drog vi igång redan vid 6 och körde ölspelet och några andra skaaunska lekar, som vi kallar det! helt sjuka och jag fattar inte varifrån dem får allt men kul hade vi iallafall. vi vann såklart över killarna då, höhö ;) vid 10 ?! ungefär, har inte så bra tidsuppfattning men ja ungefär. så gick vi hem till en tjej som fyllde år , jennie hette hon. supertrevlig! där var vi hela natten lång och dansade och blev bundisar med massvis av trevliga helsingborgare. efter några timmar där när fötterna nästan gjorde ont så gick vi tillbaks till tobias&daniels hus. där blev det efterfest med poolparty och dusch/bastu! 6 pers inne i en tvåmanna dusch/bastu är riktigt najs får jag lov o säga, + en hund också. hah galet! kvällen slutade med att jag och jossan slocknade i varsin soffa runt 2, lagom fulla (y) vaknade med världens huvudvärk dagen efter, verkligen inte kul. men jag överlevde det med och vi åkte in till helsingborg vid 1 och köpte pizza. sen gick tåget hem klockan 4. har verkligen haft världens bästa midsommar. helt galet, alla underbara människor man träffat, hela stämningen. helsingborg är min nya favvis stad nu! haha. ska ner dit igen när josefine kommit hem från england, om 5 veckor .. :( om det inte vore för att hon skulle iväg dagen efter så skulle vi nog stannat 1 dag till, för dem skulle festa till det på kvällen igen! men vi tar igen det den 1 augusti när dem kommer hit =) längtar !! hoppas att ni alla hade en lika rolig och minnesvärd midsommar som jag hade. om ni vill se bilder så kolla på josefineea eller min facebook, för orkar inte lägga in alla här med.

snart äre sängen igen, suck.. upp imon igen klockan 5, just great!  halvt död kom jag till jobbet idag och dessutom 10 minuter för sent för att cykelhelvetet hade typ punka. men men, ska bara jobba 14 dagar till vad jag vet så ska inte klaga, money money.
så nu säger jag godnatt för min del, fast det inte lär bli förrän om minst 1 timme! aja , vi hörs. take care ♥


älskar denna bilden, bara jag som är seriös ju ! men precis när jossan
satte sig på bilen så ba "braak" tror det är därför alla skrattar ! haha :)

packar

håller på att packa för fullt här. vet inte alls vad jag ska ha på mig eller med mig för något, så tar med olika festkläder och lite vanliga. kommer bli hur mkt som helst !! om jag inte hinner skriva imorgon så får ni alla ha en jätte trevlig midsommar, de ska jag ha ! :D pusss ♥

gårdagens outfit



090617

Jag har suttit och tänkte lite och kommit på att .. jag har verkligen haft världens bästa vecka! och lite till. Vad vore jag utan mina underbara vänner? seriöst ingenting. Från måndag förra veckan har allting bara flytit på. har mått så himla bra och sluppit tänka på allt tråkigt, så som skolan tillexempel. Men som synd var så varar det inte förevigt, jag börjar ju tyvärr jobba på måndag.. men sånt e livet, lite pengar skadar ju inte..

Och förresten, på midsommar, alltså om 2 dagar så drar jag och Josefine ner till helsingborg och festar järnet !! :D riktigt kul ska det bli. Tar tåget på eftermiddagen ner och kommer hem runt 4 på lördag, aaaah helt galet! impuls eller vad, haha. längtar.

Annars då, jag åkte in till stan vid 1 och mötte upp jossan & joper. gick till hello och köpte baguett sen satte vi oss vid nissan och låg där i någon timme. Sedan vidare till tågstationen för att köpa biljetter :) sedan hade jag och joper följe till bussen för jag skulle åka med mamma hem. Nu har vi precis varit ute med hundarna så nu ska jag kääka! vegetariska köttbullar, riktigt najs! :D vi hörs nog imorgon eller på fredag innan jag åker! :)

underbart.

kan aldrig få nog ..

.. av parlamentet. helt seriöst så är det nog det bästa programmet som någonsin har uppfunnits, tack till den som kom på det! jag skrattar lika mycket varje gång jag kollar på det men idag kom nog fan det bästa på länge, efter det som jag la in för nån dag sedan då såklart ;) haha, ta er en titt för ett gott skratt!



det bästa börjar vid 0:52 - johan glans!

ska vi ha mer straff? är det inte straff nog att bo i det här jäävla landet.
Regn och piss och blåst 340 dagar om året , det är mörkt som i en säck
och kallt som i en jävla isbjörns rövhål xD

lista

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel?
hm, 3 år äldre tror jag
Vad tycker du om kärlek? ibland bra, ibland skit
När kramade du någon sist? igår
Saknar du någon speciell person? saknar flera <3
Har du svårt för att bli kär? ja !
När kysste/hånglade du med någon sist? förra helgen
Ångrar du det? var inte speciellt seriöst så nej
Är du singel? jao
När fick du senast en komplimang? igår av nån random kille x)
Har du hånglat med någon av samma kön? yeps

HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös:
nej, som tur va
Hånglat med nån riktigt ful: haha, nae det tror jag inte
Hånglat med fler än 50 pers: naee
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja
Gjort något riktigt dumt? om jag har !
Gjort något du verkligen ångrar? ehm, jaa
Varit nykter på nyårsafton? när jag var liten ja
Åkt ambulans? nepp
Gjort nåt olagligt? javisst
Blivit polisanmäld? nja, det var mer vårat "gäng" som blev det när vi var små rebeller här i vrenninge , höhö
Slagit ner någon? min syster? haha
Skämts över dina föräldrar? när man var liten kanske, men aldrig nu
Skämts över dig själv? säkert
Sagt jag älskar dig och menat det? självklart
Tar du droger? ah precis ..
Dricker du? neeä, vad får någon att tro det .. ? jag är en duktig flicka, hoho
Vilka kläder sover du i? trosor och tshirt
Varit kär? jepp
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ah, eller det vet jag ju inte riktigt, men det har känts så iaf
Är du ensam nu? på övervåningen ja, men är folk där nere
Vill du gifta dig? om jag hittar den rätta så ja!
Vill du ha barn? kanske

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng?
jag
Såg dig gråta? jonna
Fick dig att gråta? ..
Du delade en cigg med? amanda tror ja
Du gick på bio med? bella, lisa & ronja vare nog
Skällde på dig? mami

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
Gråtit? grät förut när jag såg på filmen Marley & Jag , så sorglig i slutet (a)
Kramat någon? Ja
Pussat någon? nej
Köpt någonting? mc mat
Sjungit? yao
Saknat någon? mm..


Marley & Jag

har precis kollat klart på filmen Marley & Jag. den var väldigt bra men lite sorglig i slutet :') och nu vill jag bara ha en golden retriever ännu mer. fast dem säger att det är en labrador i filmen men jag tycker det ser ut som en golden :p ni som tycker om hundar borde kolla på den!

annars då.. jag och amanda åkte in till stan vid halv 12. mötte upp mamma för att amanda skulle byta lite kläder. sen ringde även min pappas förra tjej och frågade om vi ville äta med henne, så det blev mc donalds vilket känns för jag är fortfarande mätt! har inte några planer för resten av dagen, känns som att jag håller på att bli sjuk för jag är helt seg i hela kroppen och orkar knappt inte göra någonting.. nyser hela tiden också vilket jag alltid brukar göra innan jag blir förkyld. men jag hoppas verkligen på det bästa för jag ville inte vara sjuk nu när jag ska börja jobba, bara jobbigt! och en annan sak, jag måste verkligen vända på dygnet lite.. igår gick jag och la mig halv 1. inte bra med tanke på att jag ska upp 5 på måndag! ska göra mitt bästa idag.


090615

hejsan :) jag har inte haft internet på hela dagen så därför har jag inte suttit något vid datorn.. fast det var ganska så bra ändå för det har varit så himla fint väder och jag har legat ute och solat i princip hela dagen. gick en runda med bella förut också, tog på mig lite för mkt så svettades ihjäl :p just nu håller mamma på med maten och när jag ätit så ska jag cykla till bella. ska sova där med, får se vad vi hittar på för nåt :) och påtal om henne, så gjorde jag en söt liten sak som ni kan se här :)

mamma ringde till min morfar idag och tur var väl det, jag börjar jobba på måndag, klockan 6 !! uuh kommer inte vara den piggaste just då, inte min tid riktigt. men jag överlever alltid. när man väl kommit upp så är det inte så farligt. jag kommer antagligen att jobba 2 eller 3 hela veckor framöver sen kommer det att bli lite fram och tillbaka. någon dag kanske jag inte behöver jobba alls och någon annan kanske bara 6-12, 4 timmar. så det kommer nog bli ganska så najs ändå. för nu får jag pengar i juli med vilket man aldrig får annars ju! =)

nu är maten klar! vi hörs kanske imorn, ska antagligen till ullared på dagen så hörs på kvällen isåfall! puss ♥



parlamentet

skrattar lika mycket varje gång jag ser det här klippet ! han är ju lätt bäst utav alla som är med i parlamentet, slår till och med björn som var min absoluta favorit förut :p



"för det första, det brinner hela jävla tiden, så jävla varmt i butiken, man går bort till köttcharken och allting är fan grillat - hela tiden" HAHAHA asg.

090614

jaha, ännu en helg över. men det är ju sommarlov så alla dagar klassas i princip som helg, verkligen skönt!
mitt sommarjobb börjar antagligen inte förrens i början av juli någon gång.. så nu får jag njuta hela juni istället, men man har lite press på sig för man vet inte vad man ska göra på dagarna? man är ju alltid i skolan annars men nu känns det som att man måste ha något annat planerat varje dag :p men jag tänker ta dagarna som de kommer och ta det lugnt ibland. jag har iaf haft en superhelg som mestadels bestått utav festande! i torsdags var vi ju hemma hos filip och firade att sommarlovet äntligen är här, fredags kom jag inte hem förren vid 5 eftersom att jag sov i stan, så jag tog det bara lugnt på kvällen. igår var vi på lokalfest i folkets hus, kvällen började med förfest hemma hos bella vilket alltid är kul :) var hemma igen runt 2 och somnade på direkten! annars har det inte hänt något speciellt som jag tänkte gå in mer på, är inte riktigt på skrivhumör just nu.. lägger in lite bilder senare iaf, från gårdagen.




trodde inte man kunde sjunka så lågt,
riktigt dålig stil om det är så som jag tror ..

SOMMARLOV

äntligen är det här - det efterlängtade sommarlovet!

kvällen började med förfest hemma hos malin vid klockan 5. sedan tog vi bussen halv 8 som de flesta andra också tog, bland annat bellsi :D <3 hade det jättetrevligt igår hemma hos filip. det enda som var lite tråkigt var att det regnade så sjuukt mycket. ett tag verkligen öste det ner, och vi var ju mestadels utomhus, fast under partytält som tur var! vi dansade och drack oss glada hela kvällen lång ända tills vid 12 - halv 1. då tog jag och 5 andra en taxi hem, jag gick till lägenheten och fick sova där helt själv, läskigt! dessutom så kunde man inte låsa dörren, för låset krånglade. och jossan kom aldrig hem heller eftersom att ingen annan ville ta taxi osv.. men jag överlevde ju som tur och sov riktigt skönt. vaknade vid 9 ungefär. glömde tyvärr kameran hemma så tog inga bilder alls! men lägger ut några när jag fått dem utav andra! hoppas ni alla hade en trevlig avslutning iaf trots det tråkiga vädret. tycker synd om studenterna med, ösregn precis hela dagen! nej, nästa år så KRÄVER jag sol på min student !! det är liksom once in a lifetime och då ska inte regnet få förstöra den dagen! men iaf grattis till alla fina & glada studenter :D

igår sjöng vi dessutom för första gången - vem vill vara etta nu, ingen ingen, vem vill vara tvåa nu, ingen ingen alls. vem vill vara trea nu, alli allihopaaaa (8) hahah, som man längtat efter att få sjunga den eller, säger bara 1or och 2or på sannarp, jag tycker synd om er inför höstterminen :D peace out !


jonna, filip & jag igår ♥

godkväll/natt

har verkligen inte hunnit skriva. vart mycket på senaste tiden!
igår var jag iaf med jossan, jonna och emma, hade en liten tjejkväll (fast senare kom också Valon x).. vi åt god mat och satt o snackade :) kom hem vid 10 och var supertrött. sängen lockade och jag somnade direkt.

idag har varit en mktmkt bra dag för mig, om man bortser från vädret då såklart - ösregn.. jag fick reda på mitt betyg i tre kurser, och vet ni vad? MVG i alla !!! OM jag blev glad och stolt över mig själv eller. Ämnena var personlig utveckling, organisation och psykologi B! helt otroligt, så som jag kämpat med allt i dem kurserna så förtjänar jag faktiskt det. till en början trodde jag faktiskt inte på mvg i psykologi, men jag försökte mitt bästa och det gav ju resultat! mamma blev även stolt över mig såklart, alltid kul =)

efter skolan åkte jag hem en stund till jossan i lägenheten.. vi satt och käkade ben&jerry och kollade på legally blonde 2! nu är jag trött som en jag vet inte vad och behöver sova. ska upp klockan 6 imorn :| avslutningen börjar 8.30.. anledningen till det är att jag ska locka mitt hår imorgon, vilket kan ta lite tid. kan inte fatta det, imorgon vid den här tiden har jag SOMMARLOV och efter det börjar jag fan i TREAN! :O helt sjuuukt. ska bli så kul och jag längtar supermkt.

hinner inte skriva något imorgon så ni alla som har skolavslutning får ha en trevlig dag/kväll, det ska jag ha!
PUSS & GODNATT ! <3

090608

idag var det tänkt att jag skulle vara hemma hela dagen för att plugga, men det var inte speciellt lockande så jag tog bussen in till stan vid 1 istället. gick till espresso och mötte jossan, jonna&joper. haha jjj + mig då - j j j j. mh :p imorgon går jag heldag i skolan, ska antagligen få reda på mitt betyg i personlig utveckling, spännande. sen ska jag väl antagligen göra hörförståelsen i tyska antar jag, eftersom att jag missade den förra veckan. ni får ha det så bra allihopa, nu ska jag fortsätta läsa om depression (y)

3 dagar kvar i skolan, sen jävlar e det loov - peace out !!


och, grattis till JOPER som fyller 18 år idag ! :D

Turkiet 08

Glömde säga det, men igår var det exakt 1 år sedan vi åkte till Turkiet.. hur kan tiden gå så sjuukt fort ?! känns verkligen inte som ett år sedan. saknar det! <3


partyy!

igår var det fest hemma hos jossan, när jag kom dit var det redan ganska mycket folk, sen trillade det in fler med tiden. både folk man kände sen innan och några man aldrig träffat förr, alltid kul! som vanligt så spårade det liite så som krossade glas, spillde öl över hela golvet osv :p men det ordnade sig som tur var ändå. jag hade det iallafall hur trevligt som helst. tiden gick så jäkla fort så när vi skulle gå ut och ta lite luft så var det helt plötsligt ljust, precis som det är när man går till skolan. men hoppsan då var klockan redan halv 4. haha tiden hade bara rusat iväg, kändes inte alls som att man varit där så länge. så då började vi avrunda och dem flesta gick hem runt 3 halv 4 då någon gång. men vi kom inte därifrån förrens vid halv 6 ungefär. jag, jossan, oscar och coffe skulle sova i en lägenhet som jossan har nu i 1 vecka, och det var inte det roligaste att GÅ dit halv 6 imorse, dessutom med 1 hund + två sneseglare till killar som var segare än tåget xD idag har man iaf en hel del roliga filmer från denna vandringen, fick mig ett gott skratt när jag upptäckte dem imorse, kanske lägger ut nån sen xP när vi väl var framme har jag inte en aning om vad klockan var, men skulle väl gissa på runt 6 eller något sånt. men vi kände inte för att gå in just då så vi satte oss på trottoaren och softilerade, haha. hoppas ingen såg oss för det måste sett jävligt mobbat ut.. så aa, ni kan ju kanske gissa hur mkt sömn jag fått inatt. två terrorister springer runt med hårfön och skriker "jobbigt va, jobbigt va!!" ända tills vi får spel på dem. men inte tog det slut där, nej. så jag har väl sovit i sådär 50 minuter kanske, MAX! är riiiktigt trött idag, har somnat flera gånger i soffan, men bestämt mig för att inte gå och lägga mig för då kommer jag inte kunna sova bra inatt ;p vid halv 9 imorse så tog jag mig en tripp in till staden, inte en kotte där. fick sitta och vänta på bussen i typ 40 minuter (y) mindre kul var ju det då. trots allt så är detta en kväll värd att minnas, hade riktigt kul och jag kan konstantera att jag har verkligen världens bästa vänner! <3
slänger in lite snygga bilder också ;)

                          
inte den blekaste aningen om deras  mongo-oscar som har terroriserat mig hela
namn, men dem var trevliga iaf!           natten/morgonen, morr!

  
daans!                                yeey            den jäkla fransklänningen fastnar verkligen i ALLT! 
                                                                   skitjobbigt.. 
  
shakee iit                             coola ligan?                     poppis kanske. hahah!

   
hahaah, jomenveesst    (?) elsa storsnarkarN!        fräääscht!

 
 
klockan 7 imorse, måttligt roade - med solbrillor och moderaterna - reklam
så det står härliga till! det är typ nu man börjar undra varför vi hade solglasögon på oss
när det inte var någon sol överhuvudtaget, hahah. så jäkla kul! josefinorna säger jag bara!

 
det gick mindre bra för mig, ser det ut som iaf!

 
de e naajs!  

nähe, nu orkar jag inte lägga in fler bilder. trots att det finns en hel del fina som inte visats, hahah! kanske lägger upp en film imorn eller något, nu ska jag kolla på tv! puss och godatt, för jag lär ju somna..


Make up & Fotografering 6/6

Har inte haft ork eller tid till att blogga på några dar nu.. men tänkte skriva lite om gårdagen iaf eftersom att det hände en del då.

dagen började med att klockan ringde 6, motvilligt gick jag upp och klädde på mig. skönt att slippa sminka sig och fixa håret, eftersom att hon skulle göra det där! sen tog jag och emelie bussen till studion där vi skulle vara vid 6.40. kändes konstigt att vara uppe så tidigt på en lördag! väl där så började Lina sminka mig direkt, det tog sammanlagt ungefär 3 timmar.. håret och sminket höll hon på med ända till klockan 10 då första fotograferingen var. det kändes speciellt att sitta där och bli fotad av ett proffs, men samtidigt var det jättekul! såhär fortsatte det hela dagen och jag och emelie köre varannan gång, så vi fick 2 olika sminkingar och håruppsättningar var. jag blev supernöjd med mitt och det tror jag att emelie också blev :) lägger in några bilder "backstage" eller vad man ska säga.

   
   
  
  
   

Make up & styling: Lina Karlsson
Fotografering: Silvia

090605



Dagens humör: bra, men lite sur över det extremt dåliga vädret..
Dagens borde: plugga till det sista provet som jag har nästa vecka
Dagens frisyr: lockigt :)
Dagens klädsel: det ovan + leggings
Dagens planer: ta bussen in till stan vid halv elva och sova hos emelie, upp klockan 6 imon (!!)
Dagens materiella vill ha:  kläder
Dagens komplimang: en massa för mitt hår! som ni ser på bilden så hann jag tillochmed locka det i morse, huhu :) belv faktiskt ganska nöjd själv!
Dagens längtan: soleen
Dagens fundering: om jag ska sova hos emelie eller inte ikväll, men nu har jag inget val.
Dagens beroende: tuggummi
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens personer: jonna och josefine <3
Dagens tidning: VeckoRevyn
Dagens låt: Beyone - Broken Hearted Girl

Som sagt, vid halv 11 åker jag in till stan och sover hos emelie. vi måste gå upp vid klockan 6 imorgon eftersom att vi ska bli sminkade och stylade av en kompis till emelie, som ska ha sitt seminarie i styling och då ska vi vara modeller för det. så ja, lär inte bli någon uppdatering imorgon om jag inte har något kul att skriva senare på kvällen, för ska nog iväg efteråt också. så har jag lovat att komma in till stan och visa jonna och jossan min sminkning (y) men vi hörs helt enkelt imorgon eller på söndag, ha det fint så länge ♥

DONE

Fyfan vad jag är bra !!!! på bara två dagar har jag nu fått ihop mitt psykologi arbete på 3 sidor! är riktigt stolt över mig själv och så jäkla sköönt att det äntligen är över nu så jag slipper att ens tänka på det. ska skicka in det till min lärare nu ikväll så hon får det så snabbt som möjligt.. nu har jag bara en komplettering kvar från Psykologi A sen är jag klar med allt i 2an :D går inte att beskriva lyckan ju, haha! och idag är det exakt 1 vecka kvar tills skolavslutningen !!! längtar.



en riktig partylåt som antagligen kommer att spelas sönder i sommar xP


BTW, ikväll är det Mtv movie awards på MTV, bänkad framför tven !! kl 19.05 börjar det :)

the hills

Nu har trailern till The Hills säsong 6 äntligen kommit ut. Ååh jag kan inte vänta, vill se nu! tråkigt bara att Lauren inte ska vara med längre :/ och jag har heller aldrig  tyckt om Kristin Cavallari, så det ska bli spännande att se hur det går med henne i serien istället ! hills är verkligen den bästa serien någonstin, alla andra "verkliga" serier på MTV är bara så genomskinliga och extremt dåliga.. till exempel det där "next", hur bra är det på en skala liksom? eller room raiders och allt vad det nu heter. Nä, mer the hills på mtv, tack! det skulle nog uppskattas mer. och så får dem gärna börja sända säsong 5 snart också men eftersom att USA redan har sänt alla så har jag sett dem på amerikanska MTV, men har inget emot att se dem igen! Någon mer än jag som bara älskar the hills? ♥




ni kan se trailern här

tack sis!

  

var hemma hos min syster idag efter skolan och med mig hem fick jag denna snygga tunikan! hon hade fått den för bara 50 kr när hon beställt från h&m och tyckte jag passade bättre i den! :p jag har inget klädesplagg med just den här färgen heller så det var ju bra. tacktack söta syster <3

090604

just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja, börjar klockan 9. då ska vi kolla på dansuppvisning i galaxen. kan nog bli kul :) det ska vi kolla på i en timme sen ska vi ha msu här på sannarp, moderata skolungdomar eller ngt sånt ;p så har inga vanliga lektioner alls idag.. jag "glömde" mina idrottskläder så.. haha.

aja skriver kanske när jag kommit hem :) <3

090603

tjaa :) allt bra med er? med mig är det bara fint.. idag ha jag kollat på filmen flugornas herre och har även börjat på min analys om den, känns skönt. däremot tycker jag inte alls om den filmen, den är konstig och hemsk, inte min smak direkt!
idag började jag skoldagen klockan 10 med att lyssna på en liten föreläsning om projektarbetet som vi ska börja med nu i trean. vet verkligen inte vad jag vill göra om än men har som tur va hela sommaren på mig att tänka ut något bra. annars har det inte hänt speciellt mycket mer, psykologin var inställd så jag åkte in till stan istället. kom hem vid halv 4 och sedan dess har jag inte gjort något kul alls ;p endast 8 skoldagar kvar idag och det ska bli så jäkla sköönt med lov! aah går inte att beskriva. inget mer plugg = ingen mer stress. igår provade jag även kläderna som jag ska ha på mig då och jag tycker det blev bra faktiskt, ni får inte se det förrens den dagen jag ska ha dem ;) har nog inget mer kul att berätta, så återkommer när jag har det ! Puss / J



besöksrekord idag (y)



hittade en gammal bild på mig på datan, ja ni ser ju själva datumet.
haha alltid kul med gamla bilder, - maskerad i åledslokalen!


miley cyrus fick pris för låten The Climb!

Miley Cyrus vann igår en award för best song in a movie på MTV movie awards 2009 med låten The Climb. Och det förstår jag för den är riktigt bra! :)

Här är klippet på när hon tar emot priset!



snyggt!

fixat och klart

Självanalys - check !! så jäkla skönt. skickade nyss in den till min lärare. 4 hela sidor om mig själv (y) nu har jag bara filmanalysen och en komplettering av ett prov kvar. sedan så har jag gjort vad jag ska i 2an :D idag planerade vi klart hur första dagen på sommarlovet ska se ut och jag kan bara säga att det kommer bli feting naajs. längtar redan, bara 9 dagar kvar, tjoheej! ;D

personlig utveckling

sitter i datorsalen i skolan just nu.. har PU! vi gör inte speciellt mycket, sitter bara och kollar runt på internet. och eftersom att jag har min självanalays där hemma så kan jag inte jobba på den, fast den är i princip klar så! har bara en lektion till sen ska nog jag och jonna till stan en stund. efter det blir det hem och sola lite om solen fortfarande vill skina så fint :p resten av kvällen blir det promenad och plugg! ha en fin dag ! ♥


PORR



hahaha! nääe det kan man väl inte direkt kalla det.. ville bara bevisa att jag fått liite färg idag, man ser inte speciellt mycket men ändå. nu fick nu er en titt på min snygging bikini också! ;) mohaa.


första juni

Idag är det första juni och sommaren är äntligen här! det är lika varmt ute igår som idag så jag ska snart gå ut och sola.
Jag vaknade för ungefär 40 minuter sedan av att jag grät.. drömde att en kille i min förra klass dött :O det var jätte läskigt för allt var så verkligt. usch! varför kan jag aldrig drömma normala eller roliga drömmar? bara mardrömmar hela tiden.

men nu har jag inte tid till att sitta här, måste ut och steeka! måste jobba på min baksida idag med, är ju helt vit där xD vi hörs kanske lite senare, efter jag pluggat lite också!


mina två sötisar är såklart med ute i trädgården :) ♥

RSS 2.0