Vill bara dö när jag ser mitt schema ..



det här är fan inte okej alltså !! :O Börjat kl 8 alla dagar förutom måndagar, slutar kvart i 5 på tisdgar och 20 i 5 på FREDAGAR! vafan är det här ?!? plus att jag har mer än 3 timmars håla på fredagar , underbaart eller vad .. nae nu vill jag verkligen inte börja skolan.. dessutom är det nog några kurser som inte lagts till än, bla religion och dans.. hej då liv och hej plugghäst!


Bella 18 år <3

Ett stort grattis till min fantastiska bästa vän på 18 års dagen! hoppas att du får en underbar dag, det förtjänar du! 18 år av äkta vänskap och mer ska det bli, jag lämnar dig aldrig. jag älskar dig <3

 

 







through all the times, i'll be there <3


090811

Fick lite dåligt samvete nu när jag inte skrivit på ett tag, gick in på statistiken och kollade och såg att jag fortfarande har lika många läsare som förr.. sorry till er som tycker det är intressant att läsa min blogg men jag själv tycker aldrig att jag har något vettigt att skriva om, eller så orkar jag helt enkelt inte. tycker inte det är lika roligt längre. Men ska försöka att uppdatera nån gång ibland, kanske blir bättre nu när skolan sätter igång nästa vecka, vem vet ?! brukade ju skriva ganska så mycket då..

Iaf, mina senaste veckor har bestått utav sol&bad, party, hemmakvällar med vänner och lite till. Bara försökt att njuta utav dem här sista dagarna utav sommarlovet, mitt sista, hemskt att tänka på. men så äre! Nästa torsdag börjar vi igen, både positivt&negativt. Kul att träffa alla som man inte sett på hela sommaren men samtidigt riktigt jobbigt att behöva plugga nästan varje dag igen osv. men det är bara 1 år kvar så jag står nog ut. Kommer väl antagligen att sakna det sen, dem flesta brukar ju säga de!

Nu i slutet på veckan väntar en massa skoj, imorgon blir det förmodligen utgång på kvällen och stan på dagen. Torsdag åker jag&malin ner till Helsingborg till Jossan. På lördag ska vi fira bella som fyller 18 på måndag :) kommer bli super tror jag. Man vet aldrig när jag skriver igen, när ni minst anar det ;) men kika in här lite då&då om ni har lust, och lämna en liten kommentar.

Ha det fint sålänge ♥




innan festen i holm förra onsdagen

RSS 2.0