My 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Gick ut på krogen lagligt för första gången.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nyårslöften är inget för mig. Vet ändå att jag aldrig skulle hållt dem..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Bara bekanta.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och det är jag otroligt tacksam för!
5. Vilka länder besökte du? Inga, riktigt tråkigt =( får bli en (stor) ändring 2010..
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? MER RESOR!! älskar ju att resa! Och en trogen och underbar pojkvän, något som jag har väääldigt svårt för att hitta! =P
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Det är flera stycken! Bland andra 28-31 januari, då vi åkte till Berlin med tyskan. 19 juni - midsommarafton i Helsingborg mfl.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag bestämde mig för att ta tag i skolan rejält, tro mer på mig själv, att jag kan åstadkomma så mycket mer om jag bara vill.
9. Största misstaget? Vet faktiskt inte, inget speciellt tror jag
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkylningar bara
11. Bästa köpet? Måste nog säga alla kläder, hehe..
12. Vad spenderade du mest pengar på? Struntsaker och kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, det finns säkerligen något. Men inget som jag kan komma på just nu, återkommer om jag kommer på något speciellt sådär! ;)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Rap das armas, I know you want me och alla black eyed peas låtar, speciellt I got a feeling!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Var nog snäppet gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest mer!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lyssnat mindre på vad andra säger och gått min egna väg.. Inte lagt ner så mycket energi på vänner som sviker, pratar skit om en osv - bråk & tjafs framför allt.. Riktigt slöseri med tid enligt mig ..
18. Hur tillbringar du julen? Med min familj och släkten
19. Blev du kär i år? Nej, tyvärr.
20. Favoritprogram på TV? The Hills och såklart årets specialare - Svenska Hollywoodfruar.
21. Bästa boken du läste i år? Läser inte så ofta, men har nyss börjat läsa Carolina Gynnings Ego Girl och den är sjukt bra!
22. Största musikaliska upptäckten? Good question.. vet faktiskt inte. Att black eyed peas gör jääkligt grymma låtar
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Mina svarta skinnstövlar och en volumemaster, typ det enda jag önskat mig.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nix
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Just på min födelsedag (som var en måndag) gjorde jag inget speciellt, firade lite smått med familjen och ett par bekanta bara. Men den 7:e hade jag släktkalas och den 13:e firade jag ute med mina vänner.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Åter igen - mer resor! Och några tusen på kontot, hehe.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Lite blandad, väldigt förändrad jämfört med tidigare år. Har blivit väligt mycket leggings det senaste året, är typ besatt!
29. Vad fick dig att må bra? Alla roliga utekvällar med vännerna, sommardagarna på stranden/after beachen/partyn på kvällarna
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Brody Jenner *mums*
31. Vem saknade du? Min papi när han var i Thailand i en månad. Annars bara gamla vänner som man tappat kontakten med.. lite tråkigt.
32. De bästa nya människorna du träffade? Jag har träffat så många fina människor i år, de vet nog själva vilka det är. Och jag är evigt tacksam att jag fått chansen att lära känna dessa människor för det är såna personer som jag verkligen vill ska vara en del av mitt liv.
33. Årets sjukaste?
Att jag glömde lösa dörren EN natt och några timmar senare så är det en vilt främmande människa i huset (som dessutom sedan visade sig vara en av Kenzas bästa vänner - Dilay!) Haha helt sjukt, kan fortfarande inte fatta att det där har hänt!

Christmas pics #2












Thailand 2010?!

Idag kom pappa och hans flickvän hem från Thailand och jag var snabb på att fråga när nästa resa blir av då jag bestämt mig för att verkligen följa med denna gång. Då sa pappa att det antagligen blir i maj - alltså om bara ca 5 månader!! Jag hoppas verkligen att det blir så och att jag kan hänga med. För isåfall blir det perfekt inför balen & studenten, kommer vara en niggah ju!! Hehe. Men isåfall måste vi nästan åka i början av maj så att jag inte missar för mycket sista månaden i skolan, vill ju ändå vara med de sista veckorna liksom.. Men om det bara är 2 veckor i början av maj så tvekar jag inte en sekund. Hoppas på att Emelie kan följa med också, det hade varit awesome!!

Så.. Thailand i maj 2010 innebär - antagligen missa den allra sista studentfesten (tar emot ngt enormt mycket..) men får väl se det från den ljusa sidan.. - missa de sista galna veckorna jag har kvar i skolan någonsin, de som alla säger är det bästa de varit med om.. - kan bli jobbigt med allt skolarbete som jag brukar vara riktigt flitig med att lämna in i allra sista sekunden, vilket jag antagligen inte kan göra isåfall.. men whatahell, jag får se det positivt isåfall. Kommer vara 1000 gånger brunare än alla andra (och finare, mohaha ;) och få resa till ett ställe jag aldrig varit förut men alltid velat åka till.. kommer nog bli toppen, så jag håller tummarna och hoppas på det bästa!


bild från Thailand som Emelie tog nu när hon var där för några veckor sedan..
Ser verkligen helt underbart ut och jag vet att jag hade trivts som fisken i vattnet. Så himla vackert..

Christmas pics #1

Blev väckt klockan halv 9 av Oliver som puttade på mig och sa att om jag inte gick upp genast så skulle jag inte få någon julklapp (vi får alltid öppna 1 på julaftonsmorgonen) haha, så jag hade väl inget val så jag pallrade mig upp strax innan 9.. Julen firades i år hemma hos Peters bror Henrik m.familj. Det var trevligt och vi fick t.o.m besök av ingen mindre än tomten (den riktiga såklart) hehe. Senare på kvällen åkte vi hem och fortsatte firandet med mormor&janne. Sedan var ännu en jul avklarad! =) Hade ni en trevlig jul? Vilken tur vi hade som iaf fick en vit jul, händer inte alltför ofta nuförtiden!


syster, nyss hemkommen från Thailand, därav en nyans brunare än mig.. haha




sisters

Lägger in fler bilder imorgon, får bli en del 2.. Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna mer. Har varit hos morfar&inger hela dagen och avklarat det sista julfirandet för i år. Kul men det tar på krafterna, hehe. Så ska nog försöka sova nu, hörs imorn! Puss & Godnatt! ♥

Josefine

yesterday

Juldagen - utgång! Här kommer lite bilder från gårdagen, på mig, haha.. Vet inte riktigt vad som flugit i mig men blev lite sugen på att blogga nu. Lägger nog in lite bilder från julafton idag eller imorgon. Inte för att jag tror att ni är så många som läser det jag skriver men jag ser det mer som en kul grej, det ska bli kul att kunna se tillbaka på bloggen senare i livet och läsa vad man sysslade med, hehe! ♥








my outfit
xoxo

Crazy Christmas

Här kommer lite bilder från studentfesten på Kåren i tisdags:






jullov!

Finally!! Idag började mitt jullov kan man väl säga, ska bara va i skolan ca 2 timmar imorn.. härligt. fick även reda på mina betyg idag, nästan bara VGn och MVGn i slutbetyg, känns mycket mycket bra =)

Annars då? Var på studentfest i tisdags vilket var gaalet! Dock inte lika kul som förra men ändå helt ok. Mitt i allt så började ju snön falla ner, så det vart lite kallt där efter 12 men vi överlevde det med. Dagen efter var inte lika rolig efter bara 3 timmars sömn, men det var det lätt värt!

Btw så har snön verkligen lagt sig här nu i södra Sverige. kallt som jag vet inte vad har det vart idag, brr.. gillar inte vintern speciellt mycket. men nu siktar vi mot sommaren och hoppas på att den är här lika fort som förra året!



 ♥

Miles To Go

Läste ut Miley Cyrus självbiografi igår, Miles To Go. Hur bra som helst och man har nästan fått en helt annan uppfattning om henne, nu när man vet hur saker ser ut från hennes eget perspektiv.. Så ni Miley-fans borde läsa denna. :)



5/5 toast, kanonkul! (haha)

MUMS!



Möjligtvis universums snyggaste man..
Brody Jenner

RSS 2.0