091027

hejsvejs! nu har jag intagit höstlovet men har dock lite ångest över att jag inte pluggat något alls dessa dagarna, vilket är väldigt behövligt.. men det känns liksom mer "okej" på något sätt att strunta i det när man har lov. aja lär väl ändå få ta tag i det någon dag nu snart. imorgon ska iallafall jag och bellsi på bio. michael jacksons - this is it! ska bli kul och se faktiskt. sen på torsdag och fredag så blir det halloween firande på både corner och underbar, kommer bli kanon! fantasilös som man är så fick det bli en utklädnad till djävul. eftersom att det verkar vara någon "ny" oskriven regel att man måste vara något läskigt.. hmm.

annars då. jag har varit hos min syster hela dagen och stöttat henne lite. kärleksproblem. eller ah, det är väl lite värre än så och just nu kan jag säga att killar inte kammar hem dem högsta poängen hos mig!! men det går väl över antar jag, har bara varit riktigt irriterad hela dagen idag så borde inte uttala mig om detta just nu kanske..

men men, nu ska jag kolla lite på tv och sen göra något vettigt. kanske läsa igenom nya ELLE som jag fick med ifrån h&m igår - "jätte" vettigt, visst?


                                ♥ ♥ ♥

091024

blev att jag sov hos pappa igår.. ska hem om någon timme typ. men först ska jag vara snäll och hjälpa honom att dammsuga där nere (y) flitigt minsann. Igår började äntligen lovet vilket innebär en massa roligheter, men också en del plugg, tråkigt nog ;s aja vi hörs väl när jag har någon intressant att berätta! :)


haha ^^

I'm Back On Track With A Good Mood!

Aaaah jag får snart ett nervsammanbrott!! inget går som jag vill just nu alltså. har tusenmiljoner saker att göra i skolan men alldeles för lite tid till allt. Dessutom så har allt en tidpunkt då det måste vara inlämnat annars bedöms det med sämre betyg, jo men det är ju alltid kul att höra :)
Och för att förvärra saken liite mer så fastnade jag med min tröja i ett handtag alldeles nyss och rev ett stort hål i den (y) just greeat! känner verkligen att det är min dag idag. så kände bara att jag behövde få ut min ilska på något sätt så då passade här fint just idag! och när jag ändå är i farten så kan jag lika väl skriva ner allt jag har att göra för att försäkra mig om att jag inte glömmer något, vilket är lätt hänt när man har tusenmiljoner saker att göra..

Rättskunskapsprov - antagligen på fredag..
Naturkunskapsprov - på torsdag
Datorkunskapsprov - vet inte alls när, helst aldrig..
Personaladministration, skriva om jämställdhet/könsroller - inl. fredag
Engelska C, bok & filmrecension - inl. fredag
Svenska B arbete - inl. på lovet (egentligen idag)
Datorkunskapsuppgift - inl. fredag
• ps. höll ju nästan på att glömma uppgiften i kommunikation
som ska vara klar den 5 nov. inte illa det! har ju hela lovet på mig?! ..


Och utöver allt det här så har jag även mitt projektarbete som egentligen ska arbetas med lite varje vecka.. har det hänt? Nääe inte direkt. Har skrivit i loggboken typ 3 ggr hittills. Plus de j-vla korgstudierna i geofrafin , pfft trams. Hans pilla dig i roompan va :) orkar verkligen inte med det här. vill bara låtsas som att inget utav det existerar och spela dum om någon frågar mig om det, haha! fyfan vilken bra lösning måste jag säga. När jag skrev det här la jag även märke till att allt ska vara inne innan lovet och helst på fredag då med ju - annars? I-I-IG ! jaja ha ett bra liv för nu ska jag plugga mig till döds hejsvejs ......








Lite ny & fräsh musik piggar iallafall upp lite! Älskar Jordins nya, hela hennes nya album är skitbra!

En galen kväll

Efter en väldans massa blogg-prat igår så kom jag på att jag nog saknar min blogg lite grann trots allt.. det är skönt att få skriva av sig ibland! så nu tänkte jag börja skriva lite här igen när jag har något intressant att berätta :) (sen såg jag även att det fortfarande är en hel del som kikar in här, och då tänker jag - vad läser ni då? eftersom att jag inte uppdaterat på evigheters evigheter, hahah)

Gårdagen var gaalen. skulle egentligen inte ut från början men efter mycket om och men så blev det så ändå, och det var ett bra val för jag hade hur kul som helst! Kvällen började på corner med cider och en massa trevligt folk. sen efter ett tag tröttnade jag och Filip på det så vi gick till 3 ♥ istället. sjukt mycket folk som vanligt men kul ändå! Där inne träffade jag också på en oväntad person - Linnea från Göteborg! =D fan vad världen är liten egentligen! Här sitter jag och läser din blogg varje dag så träffas vi ute, i Halmstad. Och just att vi är på samma ställe samma tidpunkt! Lite creepy är det allt, ödet eller vad säger man? Haha. Men det var verkligen superkul att få träffa dig, det hade jag inte direkt förväntat mig :D

Kvällen slutade i kaos vid halv 3-tiden. Pga att Bella vs Klantarslet tappade sin mobil. Smidigt :) Eller antagligen blev den snodd men det vet man ju inte.. så vi + johan tog bussen hem tjugo i tre och sen kom bellas mamma och hämtade oss vid bussen. Tack gode gud för det grymt kallt ute!

  

Linnéa, Janina, Jag & Kajsa. Trevliga tjejer! :)




RSS 2.0