gårdagens outfit



IKVÄÄLL ?!

Fotbollskväll

idag när jag slutade vid tjugo i två så mötte jag upp bella istan och vi gick runt lite, jag köpte mig ett par skor på h&m, sneakers liknande. typ som tygskor fast lite högre elr vad man ska säga, svarta :) och nu har jag superduper mycket skoskav, buhuu. det slutade med att jag tog av mig skorna och gick med bara sockar hem xD hatar skoskav! men får köra på plåster imon och hoppas det blir bättre.

ikväll har vi varit på fotboll, HBK-DIF. när vi gick därifrån stod det 1-0 till HBK, men vi gick redan efter en timma eftersom att vi var så jäkla hungriga. så vi gick till la cocharacha och åt nachostallrik med kyckling, riktigt gott! till slut tog vi bussen hem halv 9 och nu hamnade jag här. hade egentligen inte tänkt skriva här nu eftersom att jag ska upp redan klockan 6, när jag egentligen börjar klockan halv 11 (!!!) vi har kulturdag imorgon så vi börjar tidigare men slutar också tidigare, som tur va. funderade starkt på att skita i det men kan lika gärna gå på den och sluta  tidigt sen åka hem och sola ;p på fredag är vi leediga vilket är riktigt skönt, äntligen får man sova länge. så nu ska jag gå och tvätta bort sminket och fixa allting sen slänga mig i soffan och kolla på E! kanalen, som alltid (y) btw, här i halmstad har det verkligen varit sommarväder idag, 25.6 grader i SKUGGAN :O helt sjuukt, men jag gillar't. ha det fint allesammans :) puss


090428

idag hade jag som sagt livräddning med rebecca & sebbe från klassen och några fler från andra klasser som också missat det första gången. det gick hur bra som helst och jag livräddade rebecca på 1.45 minuter, snabbast av oss 15 som var där (y) det tog ungefär bara 40 minuter eftersom att vi valde att göra det först. så nu kan jag livrädda på riktigt också om det skulle vara så!

annars har det inte hänt något speciellt idag, tog bussen till mammas jobb vid halv 4 efter att vi fått sluta, eftersom att jag skulle åka med henne hem. jag fick även tillbaka min filmanalys i personlig utveckling idag, MVG! wey. mamma blev stolt över mig och var tvungen att visa sina jobbarkompisar vilken duktig dotter hon har, haha.

igår fick jag reda på att jag har hela huset för mig själv nästa helg, 8-10 och sen en helg efter det igen 22-24 maj !! as nice jue :) då ska antagligen emelie & philip komma hit någon kväll och grilla med mig, sen lär jag tvinga någon annan att sova här den andra natten för jag vågar inte sova helt själv i ett stort hus (a) ni kan ju alltid hojta till om någon är frivillig ;) men nu hörrni ska jag plugga på instuderingsfrågorna till mitt underbara psykologi prov, som jag egentligen har imorgon men har bestämt mig för att göra det nästa onsdag istället, om en vecka. för jag vill inte bara ha G och det kommer jag att få om jag gör de imorn så har en hel vecka på mig att plugga nu, heja mig! nu är det tisdag eftermiddag, vilket betyder att det nyaste the hills avsnittet ska ha kommit upp på den amerikanska mtv sidan :D så ska checka in där nu och kolla om det kommit upp än.

 det känns mindre great att jag missade nationella i engelska idag, uppsats skrivning. jag hade glömt bort helt att det var imorse vi skulle ha det så jag trodde att jag började som vanligt, 11.20. tills jonna ringer och frågar varför jag inte är i skolan halv 10. ahh så störande, för nu kommer det ta tid innan jag får göra det och kommer antagligen inte att få samma, men men alla gör vi tabbar här i livet i guess. funderar starkt på att skita i min tyska imorgon bitti med som börjar 8.15, mmmh!

hoppas ni haft en fin dag iaf ♥

bilderna

  
  
  
  
  
  

ungefär här någonstans började bilderna spåra lite, hehe. så tycker vi sätter punkt där och njuter av de fina bilderna, haha. en kväll med fint folk blir inte bättre än såhär. puss på er <3

heeya

idag har inte hänt så mycket, har pluggat för det mesta. skrivit klart praktikrapporten, ska egentligen inte vara inlämnad förräns på torsdag men jag kände för att göra klart den ändå (y) :p sen har jag gjort klart alla 32 instuderingsfrågor till psykologi provet ^^ inte kul. men känns skönt att ha det gjort så nu måste jag bara få in dem i huvet med! imorgon ska jag och rebecca ha livräddning på badhuset, fast vet inte med vilken klass än :S bara för att vi missade det när vår klass hade de i vintras, och om vi inte gör det så får vi inte G i idrott? :S cp. men jag får väl motvilligt hoppa i det iskalla vattnet..

det blir en kort skolvecka denna veckan, på torsdag har vi kulturdag och på fredag är ju alla lediga. Valborg på torsdag vafan :D då är det fest som gäller, dock vet jag inte var än men det löser sig. ska försöka få en lite mer lyckad helg denna helgen, höhö! ha det fint ♥


dissapointed

såå besviken på dig just nu.. om det som jag tror kommer att hända händer, så kan du tänka bort mig ur ditt liv. trodde faktiskt inte det här om dig, men jag hade visst fel!

trodde jag kunde lita på dig.


"det man inte minns har inte hänt"

jag som skulle pluggat massa idag, men nejnej. har ju som sagt inte mått bäst så har knappt rört en fena. och så kom mamma och börja tjata om att övervåningen behövdes städas, glöm det tänkte jag då. men har iaf orkat med att byta lakan och sånt i sängen, längre kom jag inte.. ska slänga mig i soffan igen och invänta one tree hill, sedan ligga kvar där i några timmar till, wiho mitt liv leker (y)


valon kom med det bästa citatet innan "det man inte minns har inte hänt". då var min gårdag ganska så najs iaf (y)

bakis, mjo!

idag mår jag som jag förtjänar om man säger så. fyfan asså .. annars hade jag en kul kväll igår. dock var förfesten hemma hos bella roligare än själva festen. lägger in bilder lite senare ikväll eller nåt. nu ska jag gå o dö!!


090424

goddagens .. kom hem för ca en timme sen för ja åkte med mamma. är lite stolt över mig själv för att jag gick på psykologin idag , höhö. med tanke på att jag hade mer än 2 timmars rast. men dem spenderades i stan med jonna, malin & jossan så jag överlevde det med. idag fick vi även tillbaka våra "att organisera klassen" i organisationen, fick MVG på den (y) tkr jag borde vara stolt över mig själv för det med. nu gäller det bara att gå mvg på den sista uppgiftten för att få det i betyget..

imorgon är det som sagt fest med rock tema, jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig.. men det måste jag försöka klura ut ikväll! nån som har något förslag? x)

torsdag

det blev ingen skola för mig idag, eftersom att jag kände att jag har så mycket plugg att göra nu, och allt är tills nästa vecka.. så jag vaknade redan klockan 8 och började plugga halv 9. så ambitiös har jag nog inte varit på länge asså! :p sen satt jag i någon timme, till 12 ungefär då jag gick ut och solade i det fina vädret. fick faktiskt ganska mkt färg, man ser skillnad iaf. sen vid 2 gick jag in igen och började på min praktikrapport, har gjort halv nu så kommer antagligen bli klar idag eller imorgon, skönt! idrottsinlämningen blev jag klar med igår.. nu har jag precis duschat efter att pratat med jonna 1 timme och 7 minuter i tel :O wups, jag vet ngn som inte kommer bli så glad när räkningen kmr (a) haha. äsh! nä nu ska jag slänga mig i soffan och kolla om det är ngt bra på tvn, sen ska jag äta och plugga lite till förmodligen. imorgon är det fredag och äntligen helg :D på lördag blir det storparty, kommer bli askalas! ha de fint ♥


tisdag

idag efter skolan så åkte jag och rasmus in till stan och gick runt där i ca en timme. jag skulle hjälpa han att hitta en jacka, skor och solglasögon. men vi hittade allt förutom skor. vi gick in på soda, där han köpte en skit snygg jacka (som jag fick bestämma ;) hoho) där hittade jag även en heidi-klum tröja som jag velat ha jättlänge, men inte hittat någonstans. så nu såg jag att dem kommit in igen så fick bli en sån. den kostade tyvärr 300 kronor så nu är jag fattig .. men får pengar igen på lördag som tur va. vi tog bussen hem tjugo i fem och sen dess har jag bara pluggat och ätit lit, trrrråkigt! längtar verkligen tills helgen, då blir det party med trevligt folk :)

imorgon är en lång dag, börjar redan halv 9 och går till 3 :S vi har yrkesmässa där vi själva har fått välja vad vi vill gå på. jag har valt polis, journalist och arbete utomlands. hoppas det blir kul iaf! ska fortsätta läsa lite i min underbara psykologi bok nu ;) tjao ♥

finaste håkan <3

 

                                                          Livet förändras var jag än går, och det kommer kanske
                                                          inte alltid va vi två. Bara så länge det finns stjärnor över
                                                          oss å bara så länge våra hjärtan klarar av att slå ..
<3

första resultatet



laddade hem picasa idag och här är det första resultatet, förstår fortfarande inte hur man sparar det så fick printa den ? :S men får väl öva lite mer så jag blir grym på de sen, höhö !


gårdagen

jag hade en jättekul kväll igår hemma hos jonna, fast med lite trubbel som vanligt men det är väl sånt man får räkna med om man bjudit ca 50 pers? :p dagen började iaf med att jag var i skolan 9.30-12.30. sen mötte jag upp jonna istan och vi gick runt lite sen solade jag. fick faktiskt jätte mycket färg i det solariet, solade i 20 minuter på suntime och det var hur bra som helst! billigt med. sen när vi kom hem till henne duschade vi sen la vi oss och solade utomhus. vi började fixa oss lite smått vid 4, jonna lockade hela mitt hår och det blev hur fint som helst, har nog aldrig varit så fin i mitt hår någonsin !! vid 6 började det trilla in folk och sen fortsatte det så hela kvällen. mycket trevligt folk måste jag säga, jag hade supertrevligt :) det blev mycket dans vilket resulterade i att jag har träningsverk i mina ben idag :( haha.. kände det innan när jag skulle gå i trappan, smällar man får ta! vid 7 så vaknade jag av att henke låg och snarkade som en död gris, helt seriöst det kunde ha vart jordbävning eller något xD så jag kunde inte sova mer så det var bara till att väcka de andra och gå ner och börja städa. jag trodde fan inte mina ögon när vi kom ner.. skit precis ÖVERALLT! man kunde tro att det var ett gäng grisar som haft party där eller nåt ;p vi fick ihop ungefär 8 påsar med bara flaskor och annan skit. gick och plockade i TRRE timmar, trots en baksmälla som man inte skojar med (y) living the dreeeam. men det roligaste under hela kvällen var fan andré, den killen alltså. vi skulle gå ner och se vad han hade för sig inatt vid 2 tiden ungefär, då springer han runt i kalsonger och har satt på harry potter filmen på tvn, utan ljud. sprang han runt där och kollade på tvn lite då och då. hahaah som jag flabbade åt honom! såg ut som ett offer där helt ensam. men det slutade inte där, nej, utan han hade tydligen terroriserat joper halva natten/morgonen med. vid 4 ville han gå och köpa hamburgare på mcdonalds, är de ens öppet då liksom? :p men så sa joper att han ville sova lite först, då säger andre; okejdå, men jag ställer alarmet på halv 6 då ! hahaha xd mongo eller vad. sen hade han stuckit därifrån någongång vid 5 tiden och då tar man inte den vanliga vägen om man heter andré, utan då hoppar man ut genom fönstret i vardagsrummet ?! xD var väl en god tanke ändå kanske eftersom att han inte skulle kunnat låsa dörren igen om han gått där, haha :P

det var min fredag det, idag blir det bara till att ta det lugnt ! tv och goooodis. hoppas alla ni där ute mår fint! puss ♥

  
  
  
   
  
  
   

kort om mig själv

Lovar du att vara ärlig? javisst
Du heter: josefine erika andersson
Smeknamn: josse eller jossan
Beroende av: människor
Vad tror folk om dig? vet inte, och skiter faktiskt i vilket! ;)
Vad får du oftast komplimanger för? mina ögon eller håret
Brukar du skratta för dig själv? det händer ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: tack älskling :D
Var bor du? oskarström
Trivs du där: jao
Äger du några converse: ne
Sprit, cider, vin eller öl: sprit eller cider
Brukar du bli för full: nae
Vad har du för mobil operatör: tre
Är du allergisk mot något: pollen och kvalster
Har du haft sex idag: nej
Nästa mål i ditt liv: börja trrräna!!
Hur svarar du i mobilen: hallå elr hej
Vem ringde du senast? jonna :)
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: massa
Antal timmar sömn inatt: typ 10
Sov du ensam: ja
Brukar du komma i tid: oftast
När mår du bra: när allt går som jag vill eller när jag får göra sånt jag tycker om
När blev du fotad senast: i tisdags
Hur känner du dig nu: trött och ont i magen
Vanligaste färg på dina kläder: svart
Vad tycker du om fötter: äckligaste som finns..
Vad saknar du: en massa saker, men några miljoner skulle inte sitta fel?
Hade du en bra kväll igår: njae, pluggade i nästan 3 timmar så någon höjdare vare väl inte direkt!
Favorit dryck på morgonen: juice eller te
Rakar du benen: ah
När brukar du oftast gå och lägga dig: vardagar runt 23
Är du blyg? nej, väldigt sällan
Sysslar du med någon idrott: nej tyvärr inte
Vill du hellre ha mail än brev: spelar ingen roll, kan la vara trevligt att få hem ett brev lite då&då.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja tveksamt..
Har du spytt offentligt: va?jag? nee vad tror ni om mig egentligen. ;)
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: knollat, haha
Är du nöjd med ditt liv: jora
Är du bortskämd: nae
Vad gör du i morgon: FESTAR JÄRNET MED MASSA SNYGGINGAR!! längtar.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? för mycket
Vad behöver du just nu? sommarlov
Vad längtar du till? sommaren <3
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja!
Vad använder du för shampoo? fructis just nu, annars är sunsilk bra med
Hur gammal är du: 17
Tycker du om någon just nu: kanske de?
Om fem månader: är det september och skolan har börjat igen ..
Du samlar på: har en minneslåda där jag samlar på småsaker.
Gröna eller röda äppeln: både ochGillar du golf: nej
Vilken tid gick du upp idag: 08.45
Har du sovit i din egna säng inatt: jao
Har du strumpor på dig nu: nix
Vad ska du göra ikväll: sooooova
Är det okej att gråta: ja
Laddar du ner musik och film från Internet: nepp
Vad skulle du göra om du vann en miljon: spendera dem på bästa sätt, troligen
Bär du glasögon eller linser: nejdu
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: när jag vaknar
Har du piercing: nej inte längre :S men snart i naveln igen.
Vill du gifta dig: aa med en riktigt snygg och rik man, tack!
Vill du ha barn: någon gång, om en jäävligt lång tid ..
Solar du ofta: på sommaren ja, inte så ofta i solarium!
Är du bra på att laga mat: nehedu
Gillar du att dansa: ja
Är du flygrädd: jao
Hur vig är du: inte så jättevig, men lite grann
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: ben&jerry's half baked <3
Tror du på ett liv efter döden: kanske de
Tycker du om sushi: har aldrig smakat och tänker inte göra det heller ^^
Vad äter du helst när du ser på film: godis
Har du tandläkarskräck: mh lite
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: blå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja nån gång
Biter du på naglarna: nej
Röker du: no!
Hur ofta tränar/motionerar du: för LITE
Senaste låt du hörde: Crossfire - On fire


GODNATT!!


heeeeeeya

sitter här och tar emot massa party låtar från emelie, taggad till TUSEN inför morgondagen, kommer bli as kalas naajs (Y) sticker hem till jonna direkt efter skolan och sen sover jag där ! så vi hörs på lördag igen någon gång :) pusssssssssssssssssssss <33

finally, im doone Zzz

fyfan vilken befrielse, skickade nyss iväg mitt psykologiarbete, aaaah ÄNTLIGEN !! har lagt ner flera timmar på det där äckliga arbetet nu så verkligen skönt att det är över , vill inte ens se det mer ! hahah ..
fick iaf ihop - sidor till slut, om man räknar ihop alla då. känns bra ändå!

nehe nu ska jag sova, min hjärna är helt slut. förresten så fick jag reda på innan att svenskan imorgon bitti är inställd, så jag börjar inte förren 12.10! man klagar ju inte direkt :D men ska ta bussen halv 11 och möta upp jonna , men lite sovmorgon blir det iaf. sov sött, puss ♥

livet förändras, var jag än går ..

även idag blev det en tripp in till staden. jonna ringde vid 1 och frågade om jag ville ses, självklart! har inte sett henne på hela lovet heller så. idag var hon räddaren från mitt pluggande, satt i typ 3 timmar och skrev ;S verkligen inte kul! så jag tog bussen in till stan vid kvart över 2, vi mötte upp joper och gick till espresso. jag köpte en frapino som vanligt! det var ganska mycket folk där så vi bestämde oss att ta med oss drickan. vi gick och satte oss på bryggan vid nissan och pratade i några timmar, mysigt :) även idag var det hur varmt som helst, kände att det brände lite på armarna :p sen kom även jossan en stund också :) jag skulle ta bussen hem 17.15, trodde ju jag. så jag gick mot bussen vid 5 över typ, och när jag kommer dit så ser jag att den skulle gått 12 över, aah så sur jag blev! hade missat den precis. så fick sitta och vänta i en kvart på 400an så kom mamma och hämtade mig på andra sidan, tur de! imorgon är det tyvärr skola, hoppas verkligen inte att det är strålande sol då för jag börjar 8 och slutar vid 3 !! inte kul. sen ska jag nog gå på stan en snabbis också. måste hitta något tills fredag, fest med sommartema hemma hos jonna och jag vet absolut inte vad jag ska ha på mig ^^ har ju typ bara svartta kläder x) aja får se om jag hittar nåt..

btw, läste nyss mitt horoskop i FRIDA-tidningen, och denna månaden stämde det läskigt bra in på mig.

Skorpionen
24/10-22/11
Allmänt: Även om du inte har stor lust att arbeta i skolan/på jobbet, så hopas uppgifterna och det är bara att bita ihop och göra det du ska. Tillvaron tycks ljusna socialt sett. Du och dina polare trivs bra ihop och eventuella struligheter har retts ut. Mycket tyder också på att du återförenas med en kär släkting eller kompis från en annan stad.
Kärlek: Planeternas position gynnar dig. Du som är fri vibbar extra sexigt och energiskt. Din kärlekskraft kan ta dig nästan hur långt som helst.

Det där första stämmer ju in så klockrent!! vill helst slippa allt vad skolan innebär just nu, (förutom kompisarna där) är så sjukt skoltrött, trots nästan 2 veckors lov.. Sen det där med att jag och mina vänner trivs bra ihop stämmer ju. Och det där sista med att jag återförenas med en släkting stämmer också. För några dagar sedan så hittade jag min syssling på facebook, eller jag och mamma började prata om dem och så sa hon att jag kanske hittar henne på fb, och det gjorde jag med. Så nu igår accpeterade hon min vänförfrågan och idag skickade jag iväg ett mail till henne. Och hon bor i Stockholm. vi var brevvänner förut när vi var mindre men har inte hörts av på flera år nu, säkert 7-8 år ! ska bli kul att se om hon fortfarande minns mig, men det tror jag nog :)

och det sist nämnda låter ju inte helt fel? ;)

 
 

sommardag !

idag har jag bella och ronja varit i staden några timmar. direkt när vi kom in så gick vi till espresso house och satte oss där. åt scones och drack frapino och steekte! fick faktiskt lite färg, var ju hur varmt som helst idag. senare gick vi till videomix och köpte ben&jerry's (y) smarrigt. sen följde jag med hem till bella och vi la oss o solade och pratade en stund. sen kollade vi på girls of the playboy mansion avsnitt, och sist men inte minst gick jag och ronja ut och hoppade studsmatta och tog massa kort ! det var i princip min dag det. eller, förutom att jag satt och pluggade hela förmiddagen, det var verkligen inte kul. när solen sken och allt! men bella ringde som tur var och räddade mig ifrån allt plugg, så då fick jag en ursäkt att inte plugga mer..

bjuder på lite bilder från denna soliga dag :)
  
  
 

min söndag

idag har jag legat ute och solat mesta delen av dagen och passat den lilla skiten. hon har börjat bli jättebusig nu, springer runt som en galning i trädgården och bär runt på saker som är större än hela hon själv :p sen kan hon inte sova om man inte sätter sig ner med henne, måste hela tiden ligga i knät, verkligen som en bebis! sen har jag även kollat på girls of the playboy mansion - marathon på E! synd bara att det är sista säsongen nu för det är faktiskt kul att kolla på. jag skulle utan tvekan kunna leva det livet som dem gör, få allt serverat. Kendra hade ju inte ens betalat en räkning i hela sitt liv? snacka om att leva drömmen, haha !

det känns skönt att skolan inte börjar förräns på onsdag, vi har studiedag på tisdag så får 1 dag extra. men måste plugga dessa sista lediga dagarna ... aja har inte så mkt mer att skriva, ska gå ner och äta mat som mamma gjort till mig nu! så vi hörs någon annan dag när jag har nåt intressant att berätta :) ♥


..

det blev en lugn filmkväll hemma hos bella igår, vi kollade på what happens in vegas. har inte sett den förut men den var jättebra! var hemma igen vid 11 ungefär men somnade inte förräns vid halv 1 ^^ så nu har jag läst igenom alla bloggar och kollat runt lite så nu måste jag börja plugga .. ush vill verkligen inte att skolan ska börja igen, jag behöver mer lov! mitt psykologiarbete ska vara inlämnat på onsdag och jag har knappt börjat. press! jag ska alltid vara ute i sista minuten som vanligt.. aja får börja skriva lite på det nu. så min dag kommer alltså att bestå av plugg. hoppas alla får en fin dag!


patetiskt

en sak jag kan störa mig på är när patetiska små fjortis ungar som inte har något liv kommenterar min blogg endast för att jag delade med mig utav mina åsikter i en annan blogg. jag står helt och hållet för vad jag tycker men en sak som jag inte bryr mig det minsta om är små fjortisar som har onödiga kommenterer på MINA åsikter! en tjej som tillochmed var 95;a , alltså 4 år YNGRE än mig själv ?! att du ens vågar öppna käften och slänga ur dig helt onödiga saker som du knappt vet innebörden av. tragiskt, verkligen! så tack och hej för mig, hoppas på att slippa fler sådana fjortis-kommentarer nu taaack !!

bilder från igår

  

lite bilder från igår .. älska vädret ! <3

rewind



förmodligen årets sommarplåga, men det har jag inget emot alls för den är verkligen skit bra !!

fredag = party all night long!

hej alla glada! solen skiner här utanför och jag skäms lite över mig själv för att jag inte har varit ute och solat idag. men har hållt på att fixa allt inför ikväll typ hela dagen. duschade redan vid 12 så har inte hunnit helt enkelt.. imorse gick jag och bella en runda med diesel! :)

ikväll bär det av till hylte och äggaspelen (tycker det låter så kul? haha). sen ska vi på fest hos hugo, där kommer det förmodligen vara massa trevligt folk, alltid kul! får se om vi kommer hem på något sätt inatt, för sista bussen går hem 01.17 och då brukar inte bella och josefine vilja åka hem, haha x) kanske slänger in en dagens outfit sen vilket jag typ aldrig brukar göra , men får ju prova något nytt ibland ;) ha de fint ! pusspådig <3


090407

har precis varit ute en lång runda med bella och diesel :) inte lika fint väder idag men hoppas på finare i slutet av veckan!
imorse väcktes jag av en liten skit som hoppade på mig och pussade mig. mamma skulle åka vid halv 8 så då kom hon upp med henne och la henne i min säng. men hon ville inte sova mer efter en hel natts sömn utan hoppade istället runt i hela sängen och försökte hoppa ner, så jag fick motvilligt gå upp och leka med henne :p men hon är så söt så det gjorde inte så mycket! :)

just nu sitter jag här och äter ben&jerry's half baked med chokladbitar och kakbitar i, lätt den godaste jag ätit! idag kommer inte att hända så mycket , förutom att vi ska på kalas ikväll ^^ min kusin fyller 1 år! kanske inte så jättekul men jag har ändå inget annat för mig så. ska ta med lillen dit så jag behöver inte oroa mig iaf xp

hörs senare! ♥

hej allihopa :)

har varit ganska dålig på att uppdatera på senaste tiden, men jag har helt enkelt inte haft tid och sen har det ju varit så fint väder de senaste dagarna så jag har mest varit ute. och i förrgår låg faktiskt jag och bella och solade på min terass, hur varmt som helst och jag fick lite färg, även om det inte syns jättemycket! :)

idag vaknade jag vid 8 redan, av att mamma åkte till jobbet och jag skulle egentligen passat valpen men eftersom att amanda redan gått upp så slapp jag de ;p men hade ju inte spelat nån roll eftersom att jag redan var vaken men ändå! :p
vid 10 ungefär så gick jag en lång runda med diesel. han har varit lite konstig de senaste dagarna sedan valpisen kom hem till oss, han blir lätt avundsjuk och vi tror att det är därför han varit lite nere. så genom att gå en lång runda med honom plus kasta boll, som han älskar, så har jag nog visat att jag tycker om honom lika mkt fortfarande trots att vi fått en ny familjemedlem =)
precis när jag kommit hem så ringde bella och frågade om jag ville följa med ut och gå, så jag tog higgins och hon kahlua så gick vi en liten runda. mycket gående idag men det skadar inte! sen vid halv 3 tog vi bussen in till stan. satte oss på espresso house och fikade lite, scones & chai latte = muums!  sen gick vi inom bianco och kollade på dem superfina skorna, som ska bli mina i slutet av månaden har jag bestämt mig för !! sedan vidare till några andra affärer, jag köpte ett par leopard färgade tights och ett par öronhängen. vi tog bussen hem redan vid 4 , för jag fick lite dåligt samvete eftersom att valpen var helt ensam hemma, kahlua med visserligen men ändå.. så vi gick snabbt inom videomix och köpte ben&jerry glass, sen hem.

nu sitter jag här och väntar på mat, har knappt käkat något idag så är hur hungrig som helst! lillen ligger i mitt knä och sover och har gjort det i typ 10 minuter, hur söt som helst <3 ska nog hem till bella senare ikväll och kolla på film, får se hur det blir för jag har jätte ont i huvudet =/ aja. ni får ha en fin kväll allesammans! pusss <3


bilden är tagen nyss i mitt knä :) <3


Exigors red queen of pearl

 

bilder tagna igårkväll på sötisen :)

godnatt-inlägg

har inte hunnit sitta vid datorn idag knappt.. har gått på stan från 2 till halv 7 sen hem och då var ju lilla valpen hemma hos oss. hon är världens sötaste och har tagit massa bilder. lägger ut dem imorgon för nu ska jag sova :) måste hinna uppdatera detta innan 00.00 ;O haha så vi hörs imon sötisar! pussss <3

josse och bella !


har lagt in några gamla filmer på youtube, bland annat denna filmen som är från juli 2006, innan vi skulle på puma. alltså snart 3 år sedan! jag och bella hade gult hår och var stans största fjortisar =) hahaha. kan inte annat än skratta åt den idag, om det inte vore för det att den snart är 3 år så hade jag aldrig lagt ut den. minns att jag skämdes jätte mycket i början när pappa precis lagt ut den, men inte så konstigt när alla killarna på skolan satt och kollade på den på rasterna! haha xD

våren är häääär

ååh så skönt det var att få sova i sin egna säng inatt (L) (L) har sovit gött nu i ca 9 timmar och idag är jag ledig och ska inte göra någonting alls. bara spendera tid med min älskade diesel som hade saknat mig när jag varit borta. när jag kom innanför dörren igår så hoppade han verkligen på mig och pussade mig. att en hund också kan ha såna känslor, ganska coolt, haha! och imon kommer den lilla bäbisen hem till oss :D yeey! men nu ska jag gå ner och äta frukost. hare fint! ♥


älskade älsklingen <3


fullkomligt död och utslagen !! - ÄNTLIGEN HEMMA !!

jag skojar inte, har nog aldrig varit såhär trött i HELA mitt liv. FYFAN I HELVETET VAD HEMSKT DET VAR ELLER !! AAAAAAH. jag blir så arg bara jag tänker på hur mkt vi plågades :S visst som dem sa, att om några veckor kanske vi bara ser det här som en kul grej och kan titta tillbaka och skratta åt oss själva, det kommer jag nog göra med, men kommer fortfarande tycka att det dem gjorde mot oss var SJUKT dåligt och att dem inte ens kunde sagt någonting innan :S jag höll förfan på att dö där ute? i princip.

det började iaf med att vi kom dit vid 10 på morgonen igår, då delades vi direkt in i grupper om 8 stycken i varje. jag kom bara med såna från min klass och B klassen så min grupp var helt okej. det vi skulle göra under dagen var att vi skulle gå,gå,gå och åter igen !! jag tror inte ens jag vill veta hur långt vi gick men någonstans mellan 1,5-2 mil var det iallafall. vi fick en karta där det fanns olika bokstäver utsatta. vid varje bokstav fanns det en uppgift att utföra och för att bli godkända på den så var dem som stod vi stationen tvugna att godkänna den, alla våra blev godkända. när vi var klara med den första som låg ca en halvtimme rakt ut i skogen så skulle vi gå tillbaka heela vägen igen där vi började och sen till nästa uppgift som låg typ 20 minuter åt andra hållet av skogen.. såhär höll vi på från klockan 10 till klockan 4 på eftermiddagen, gissa om vi var döda sen ?! gick fram och tillbaka och till slut så hade jag tillochmed ont i mina höfter, har aldrig någonsin fått det innan så måste ju varit något slags tecken på att vi gått väldigt långt. men till slut verkade dem iaf fatta att vi inte skulle klara alla 11 uppgifterna tills klockan 4 så dem sa att vi slapp dem 3 sista, vår första tanke var då "gud kanske finns ändå?". vi blev tillsagda att gå tillbaka till husen där vi började, eller med andra ord en lada och en liten skitstuga.. väl där tänkte vi yes äntligen MAAT , för ingen hade ätit sen 6-7 på morgonen. men nejdå, då skulle vi börja BYGGA VÅRA EGNA VINDSKYDD !!!!!! jag trodde seriöst att jag skulle dö där ute. helt sjukt. ingen som helst erfarenhet, har fan aldrig sovit ute i skogen innan eller något sånt. inte nog med det, vissa lag hade vunnit stora sopsäckar med mat och där i låg potatis, morot, citron, fisk, bröd och salt & peppar :S det tyckte dem tydligen att vi skulle göra mat utav. men vi hade ingen grill eller något sånt, nej nej utan vi fick först sitta och göra upp vår egna eld och sen hämta tjocka pinnar som vi kunde ställa grytorna på.. ja ni hur ju själva hur det låter, värsta medelålders tiden. vi lever på 2000-talet nu och behöver inte laga mat som dem gjorde för 1000 år sedan !! sen vindskyddet, vi var ju helt säkra på att det var såna vanliga av trä men då var allt dem hade gett oss plast som vi skulle ha som tak! generöst av dem va? så det var bara att dela in vår grupp på 30 pers att göra olika saker, några lagade mat och resten byggde vindskyddet. fick gå och såga ner granar i skogen och försöka hitta torra grenar som vi kunde elda med. allt det här tog ungefär 4 timmar. vi började typ halv 5 och var klara typ halv 9.

jag menar, när tillochmed folk RYMMER därifrån så borde man väl fatta ? det var sånt militärt område så inga föräldrar eller någon annan fick komma in där, så två tjejer rymde därifrån mitt i natten xD och blev jagade av militärerna ;P haha ^^

man trodde först att det var ett april skämt men det var det ju tyvärr inte ! nu ska jag gotta ner mig i soffan och kolla på tv och äta choklad :D sova i min egna säng inatt <333 ledig imorgon och det klagar man ju inte på ! ;) hej å godnatt gott folk!

RSS 2.0