* nyårsafton

gott nytt år :D några timmar för tidigt men ska till bella senare så då hinns det inte med att sitta vid datorn. trots att jag fortfarande är sjuk så känns det som att det kommer bli en bra nyår! =) eftersom att jag och bella alltid har kul tsm så kan jag inte tänka mig annat idag, och plus att lite annat kul folk ska va med. imorse när jag vaknade var mina körtlar jättesvullna :( kunde typ inte andas.. kändes som att jag andades genom ett litet hål. men tog en ibumetin och de blev lite bättre. så har ingen feber eller nåt nu, bara halsen som krånglar..

men nu ska jag gå och fixa klart mitt hår. mammas & deras gäster kommer om 10 min :P
hoppas alla får en bra kväll och en super start på 2009 ! :D

* jag gör framsteg..

tjenahejsan alla glada :*
idag har jag, för första gången på TVÅ veckor varit inne i stan! kändes skönt att få komma ut lite har ju typ bara suttit här hemma och degat.. för tråååkigt! så idag åkte jag, mamma, amanda&oliver in en sväng till stan, hittade inte alls mycket, bara en tröja på vero moda och sen lite små saker. bla hårfärg, ska slinga håret för det ser förjävligt ut just nu. sen lite annat smått som man behöver. imorgon är det nyårsafton, känns inte som det :O känns både bra&dåligt. dåligt med tanke på att jag inte kommer kunna gå på den festen som jag är bjuden på och som jag längtat till sedan jag fick reda på det, sen också att jag är sjuk och inte får anstränga mig , dricka alkohol eller något sådant! (y) trevlig nyår på er med säger jag bara.. alla kommer dricka massa gott och jag kommer att sitta där med min läsk! ;S trevlans. men kanske smakar liiiite (a) hoho, tur att inte mamma läser min blogg :) pusss isåfall. <3 sedan det som är bra med imorgon är att jag trots allt, förmodligen (?) kommer att få fira med bella :D det var ju faktiskt det som var planerat och vill inget hellre än att fira med henne =) så ja, det kan bli en lyckad dag ändå och jag hoppas på en bra start på 2009. synd bara att jag inte får fira tillsammans med rebecka :( ville ju så gärna det för jag vet hur kul vi skulle haft tsm, jaja vi får ta igen de nästa nyår? :D nu ska jag sätta på tvn och kolla om det kommer något bra på den, och sedan läsa den nya frida-tidningen. pussss!!

* julafton

god jul från mig till dig :)

fick reda på igår att jag hade körtelfeber, så de närmsta veckorna kommer jag bara vara hemma och inte göra NÅNTING. fyfan, hemskt är detta. missar nyår och allt sånt kul. men men jag ska vell inte klaga finns antagligen dem som har de värre!


* gräv din egen grav

jag vet inte varför jag skriver det här för det är inte intressant någonstans.. men jag kan inte heller somna pga att jag svettas som en gris.. jag är alltså sjuk FORTFARANDE!! jag tror fan seriöst att jag avlider snart! imorgon har detta hållt på i en vecka, en vecka med 38-39 graders feber HELA tiden, värst är det på nätterna. ont i huvudet m.m. inte så mkt förkylning som tur va. vaknar vaarje natt av att jag antingen svettas ihjäl eller fryser ihjäl.. mamma börjar bli lite orolig vilket skrämmer upp mig :| för hon blir inte det så lätt! så imorgon ska hon ringa upp till vårdcentralen och kolla om dem såg något på proverna dem tog på mig, annars ska vi nog åka upp igen. great, andra gången på en vecka ^^ aaah blir så himla frustrerad. varför kan de inte bara försvinna?! har legat här hemma nu varje dag och kollat på tv plus suttit lite vid datan när jag orkat ;s var bjuden på en stor fest i helgen som jag missade, kunde inte jobba idag och lär inte kunna göra de imon heller, jag kommer antagligen vara sjuk på julafton. och vem vet jag kanske inte ens är frisk tills nyårsafton. och då blir jag seriöst galen. jag som längtat så jäkla mycket efter den dagen och så skiter allt sig. är så jävla trött på mitt liv just nu skulle kunna byta med vem som helst =( har fan inte träffat kompisar eller nåt på en hel vecka, jag känner mig som en helt annan person. och inte blir de bättre när jag vaknar varje dag och skiten är kvar och man får känslan; de här kommer aldrig gå över!!

okej fine, ingen kommer bry sig om detta extremt onödiga inlägg ändå men för mig spelar det roll..
fuckoffanddie!

* sjukling x 1000

döda mig! har varit sjuk nu i 3 dagar.. 39 graders feber, ont i huvudet och helt svimfärdig. snart orkar jag inte mer. vaknar varje natt av att jag mår skit. inatt vaknade jag vid 3 (!!!) och kunde inte somna om :S känns som att det aldrig kommer att gå över. och till de som försökt nå mig - förlåt att jag inte svarat eller hört av mig men har helt enkelt inte orkat göra någonting. har bara sovit och kollat på tv. knappt kollat på mobilen eller varit inloggad på datan! så nu vet ni och behöver inte vara oroliga :P jag hoppas verkligen jag blir frisk tills helgen men just nu känns det som att jag kommer vara sjuk förevigt =/ aja, ska fortsätta kolla på the holiday nu. vi hörs!

* Nibiru 2012

kollade lite på aftonbladet om det med "jordbävningen" som var i morse. själv tycker jag det är ganska töntigt, att göra en sådan stor sak av det. fine att det var läskigt och lite chockerande men samtidigt så tänk på hur dem har det i tex kina? där detta nästan är som en vardag för dem. tsunamin i thailand för ett par år sedan, där flera tusen människor dog!? jag tycker iallafall att vi överdriver lite och inte borde göra en sån stor sak av det hela. den dagen då det mäter sisådär kanske 8 på richterskalan då kan vi börja klaga. men tills dess borde vi inte förstora upp saker. och tror aldrig att det kommer inträffa i Sverige heller så.. men när jag läste om detta så kom jag in på en helt annan sak, det var någon som kommenterat om Nibiru 2012. själv har jag aldrig hört talas om det men eftersom att jag tycker det är väldigt intressant med såna här saker, dvs rymden m.m så började jag söka på google efter det och hittade bla flera videos om det på youtube, en av dem har jag lagt till här nedanför. hela teorin handlar alltså om att en planet utanför solsystemet håller på att närma sig, och att den 2012 kommer att orsaka de mest fruktansvärda katastrofer på jorden. "Teorin" går i stort sett ut på att det finns en planet, eller stjärna som brukar kallas Nibiru, som närmar sig vårt solsystem, och redan syns från Antarktis. NASA vet om det men försöker tysta ned Nibirus existens, för att inte skapa panik. Den rör sig i en lång elliptisk bana runt vårt solsystem och återkommer regelbundet med intervaller på 3600 år. När den nästa gång kommer nära, år 2012 (som påstås vara året för tidernas slut, enlig mayakalendern) kommer stora katastrofer att inträffa. 2/3 av befolkningen på jorden kommer att försvinna och katastrofen kommer få hemska följder.. själv blir jag lite rädd när jag läser sånt här faktiskt :P jag menar man har ju hört att det finns en sån "kalender" eller vad dem kallar det som visar ut dem mest hemska sakerna som kommer att hända. bland annat så stod ju tsunamin med i den, dem hade alltså redan förutsett att det skulle hända, flera miljoner år innan och så hände det! samma sak med vissa mindre katastrofer, enligt vissa har dem också stått med. och då tänker jag såhär att; varför skulle inte detta med Nibiru kunna vara sant? det känns egentligen inte helt overkligt. jag hoppas ju absoluut att det inte händer, för herregud jag vill inte dö när jag är 21 ;P och det här med att NASA inte vill skapa panik, vadå? bättre att vi får veta det så att det inte kommer som en chock typ den 20 dec 2012.. för det finns ju ett datum utsatt också. 21 december 2012 !!

http://www.youtube.com/watch?v=feohtF_6hGI&feature=related


* hej alla söta

tänkte lägga in lite bilder på några snygga bikinis som jag gäärna hade velat ha nu till sommaren. alla är från victoria secret's hemsida :)

   
   


idag slutade jag tidigare från skolan, så tog bussen hem redan 12.15.. var så jäkla trött! så det var skönt.
när jag kom hem gjorde jag inget speciellt, åt lite och kollade på tvn. var inget bra alls på tvn så satte mig vid
datan och kolla runt lite.. finns typ ingenting att göra på vardagarna? och nu har man ju inget plugg heller så
kan inte skylla på de (a) skulle egentligen åkt hem till bella idag iofs, men blev inte så .. kanske imon =)
nu ska jag kolla på 90210 och gå ner och vara lite social med min moor :) puss och heej!

* wiie, happyy

är på jättebra humör nu :D skrev precis klart de sista på ledarskapen.. vilket innebär att JAG INTE HAR NÅGOT MER I SKOLAN NU :D :D :D :D :D :D jag skulle tro att de flesta som går på gymnasiet förstår mina känslor just nu :) hahah! tjeho man kan ju nästan säga att mitt lov börjar nu, eller ?! vi säger så.

och endast 10 dagar kvar till julafton
17 dagar kvar tills nyår
lite mindre än 7 veckor tills berlin resan

wie :) detta gjorde faktiskt min tråkiga söndig lite roligare!

puss från den gladaste josefinean :*


* 10 dagar kvar till julafton (!!)

guten morgen alla glada! kom på att idag är de inte alls långt tid kvar tills vi åker till berlin med tyskan (!!) blandade känslor faktiskt.  lite ångest över hur allting kommer gå men samtidigt ska det bli så himla kul. massa roligt folk som ska med och festande 4 dagar i streck (plus att vi slipper skolan) haha.. läraren räknade ut att i onsdags vare exakt 7 veckor kvar tills vi satt på bussen ner!

vad händer idag? jag hade tänkt kolla på the hills marathon på mtv, men måste skriva klart de sista på ledarskaps arbetet med så får se hur mkt jag hinner se.. man blir verkligen fast om man kollar på the hills, och denna säsongen är den bästa av alla. man vill bara hoppa in i tvn och vara en utav dem ;D x)

nu börjar de =) puss!

*

heelt galen kväll igår.. värsta på länge asså. jag bella och alexandra var lite försenade till bussen och bad natha att hon skulle be den vänta. 7 minuter över 12 kommer de sista som skulle med. och då börjar en jävla tant på typ 60 bast att skrika åt busschauffören för att han väntat där i 5 minuter :S verkligen damp fick hon. börja slå bella och grejer, psychoo! förutom det så var de vell en okej kväll, stack därifrån vid halv tolv för att åka vidare till en annan fest men det blev ju som sagt inte så.. yeye har inte så mkt mer att skriva.
hey

* killing me softly..?

aaaaaaaah, nu har jag suttit sedan kl 1 med den här jävla ledarskapen.. tar ju aldrig slut? blev nyss klar med teori delen och tänkte "yyees, äntligen" men nejdå , den glädjen var inte långvarig för då hade jag ju analysen kvar, PLUS sammanfattningen ;/ ;S ååh vad jag inte orkar skolan mer nu. bara ge mig lov. okej att det bara är en vecka kvar men jag behöver det nu. och de spelar ingen roll för jag har ett prov + inlämning imon. hur ska jag hinna öva på de hade dem tänkt?! det är fan sjukt egentligen. lärarna tror seriöst inte att vi har något liv utanför skolan. dem tror la att vi går hem, sätter oss med böckerna och börjar plugga direkt. men NEJ så är det inte, eller ah okej för vissa kanske men jag är verkligen inte en utav dem. jag hade gärna velat hinna med att umgås med folk efter skolan eller göra något annat som får en att må bra och som är kul. men det är fan sällan man hinner de asså.
 JAJAJAJJAA nu blev detta ett vääldigt negativt inlägg men ingen som tvingar någon att läsa de. jag måste ju ta ut mina aggressioner på något? var glad att jag inte gör de på dig :)) HAHA
 
ajaa ska skriva klart min underbara analys nu :D and im still HAPPY!
(+sammanfattningen) hej å hå jag kommer inte hinna med att sova inatt.

puss på skolan och alla lärare som är tröga i huvvet!!!!!!!!


* needs help!!

ååh blir galen. finns det någon där ute som är bra på att lägga upp bilder på presentationen? jag verkligen suger på det. har suttit nu och försökt få det att se hyfsat bra ut men nu ger jag upp -.- skulle vara jätte snällt om någon liten snäll själ skulle vilja hjälpa mig (a) ..

* love is all you need..

jag hade världens finaste dröm inatt.. jag blev jäätte besviken när jag vaknade och det visade sig att alltihop bara var en dröm :/ den handlade iaf om att jag hittade min drömprins. han var verkligen perfekt. vet inte riktigt hur jag träffa honom men tror det var jag bella och rebecka som skulle på en fest, hos honom då. fast det var bara vi 4! det hela slutade med att vi sov där och dagen efter var jag och han ihop :P jätte gulligt var det och jag vaknade med ett leende på läpparna. ååh vad jag vill att den skulle varit sann. det var en sjukt speciell känsla, har aldrig känt så förr. jag är verkligen inte den personen som blir lätt kär utan tvärtom, har jättesvårt för att bli kär, och om jag blir det då blir jag det alltid i fel person. mh livet är inte alltid lätt alltså.. men det sägs ju att drömmar kan bli sanna och jag önskar inget hellre än att denna blir de :') <3

och yees, nu funkar internet igen (?) har inte den blekaste aning om hur jag gjorde men det kom upp någon grej som stod att det var något programfel i virusskyddet.. så kunde man chatta med såna som kunde hjälpa en med vad felet var, och när jag skulle starta om datorn, för det stod att man skulle de, så kom internet upp automatiskt när den startades igen och allt funkade. haha ;P jag blev såklart överlycklig men vill ändå veta vad det är som krånglar :S någon som är proffs på datorer? för det är inte jag x)

idag är jag hemma från skolan. vi hade inga viktiga lektioner idag så jag valde att stanna hemma och plugga idrott och skriva ledarskaps arbetet istället.. plus att jag hade världens huvudvärk igår, trodde seriöst att mitt huvud skulle sprängas, och önskade också att det gjorde de just då ;p så ställde inte ens klockan imorse vilket resluterade i att jag inte vaknade förrens halv 11 (a) skönt att få sova! och idag är de ju bara 9 dagar kvar tills jullovet :) wei längtar.
men nu ska jag kika vidare i andras bloggar, har missat ganska så mycket kan jag tänka mig ;p hörs kanske senare eller imon. pusss josefine <3

* i <3 christmas

mitt internet slutade fungera igår.. kul -.- eller inte msn men själva internet explorer! har gjort så en gång förut men då körde jag bara windows update så löste det sig, åååh blir så less.. men men får se om det funkar när jag kommer hem annars bloggar jag inte förräns på fredag hemma hos pappa. dålig dag, eh ja!!!!!!

take care <3

ps. jag vill ha juuul nu, loov och NYÅR !!!

RSS 2.0