nyårsafton!

nu har jag precis ätit förätt här hemma, och efter den andra maten ska jag sticka ner till mathilda :) där också hennes pojkvän robin är! senare ska vi ut och träffa lite folk och det lär vell bli ett antal smällare också. eller varför inte följa traditionen och dra några brevlådor när vi ändå är i farten? ;p hahah! ohyeees. men det känns iaf som att det kommer bli en lyckad kväll, vilket vi hoppas på .. ni få ha ett bra slut på detta året och en bra början på det nästa ;b det ska iaf jag ha! 2008 here we come =) pusssallasöta '

/ josefaaaajn

hej hej hemskt mycket hej

ska jag träffa amanda idag :) har verkligen saknat dig <3
och ska även vara med henne på nyår, som förra året ;p skojs. ingen som vet ngn fest? pusss

              en bild säger mer än tusen ord (?) så antar att jag inte behöver skriva mer nu!


tiden går alldeles för fort ..

det känns som att detta året gått fort, alldeles för fort! nyss var det liksom januari? var har tiden tagit vägen egentligen? och nu ba nyår igen, men men bara att inse att man blir äldre och äldre och saker förändras, eller?
idag har vi varit hos gammelmormor, ingen höjdare direkt men det dög ;p fick träffa min mammas kusin (syssling?)  danne, ett år sen sist ju, haha alltid lika rolig att prata med ;b jao .. det är som sagt nyår om endast två dagar, helt sjukt. och jag vet verkligen inte vad jag ska göra? ;O paniiik! ingen som har ngt bra förslag?
men något blir det vell alltid, om inte får jag la stå ut med att sitta hemma med mamma och deras gäster .. kuwl.
känner mig helt rastlös, typ inte gjort ngt alls på hela helgen? trist jag vet. men har inte orkat.. så nu får jag lite ångest över att jag inte tar vara på min lediga tid! så kan det va! var planerat att jag skulle gjort ngt idag, men det gick inte så bra som jag trodde så nej. och tiden bara rinner iväg och snart börjar skolan igen och sen längtar man till sommarlovet, sen börjar man tvåan sen slutar man tvåan och blir äldst på skolan och börjar i trean, sen ..
tar man studenten? herregud. vad ska man säga. det är helt sjukt. så man ska verkligen ta vara på tiden, man lever bara en gång. och som min syster sa idag, tänk att allting egentligen bara handlar om 2 saker, tid och pengar? .. och det är ju faktiskt så. har man dem två sakerna så kan man i princip göra vad man vill..? lite hemskt ändå. men nu vart det här ganska långt och ingen pallar läsa det så nu var det roliga slut för idag, puss och hej!

frid ut <3

döda mig?

gash vad trött man blir av att jobba ;p haha .. jag har varit helt sluut dem här två dagarna. ont i ryggen, axlen och huvudet :( buhu! men men, man ska inte klaga faktiskt, ingen som tvingar mig ju ;) nog om mig själv ..!
jag var hos luffe för en stund sedan, världens mest underbara häst :) ska börja sköta om han igen, några dagar i veckan. ser sååå mkt fram emot det. jag har inte träffat han på säkert 1och ett halvt år om inte mer, så fick jag se han idag :) hih <3 men iaf, ska nog rida ut med tova imon, om det inte ösregnar vilket det gjort hela dagen idag ;s
sen efter det ska vi hem till gammelmormor, suck! sen på kvällen hoppas jag det händer ngt kul? kanske träffa bella. om hon kommer hem idag då vilket jag tror. aaao!

puss&puss '

rubrik?

idag har jag varit i stan med victoria, det var så sjuukt mycket folk, överallt. inte så konstigt eftersom det är rea men ändå, folk är ju helt hysteriska ;p jaja .. jag hittade inte så spec mycket, ett par jeans och en tröja + lite saker till håret! victoria köpte ett par aas fina baggy-byxor på carlings, så hiiimla fina - avundsjuk :) men får se om jag kanske också köper dem nästa månad, kan bli så :P påtal om dig vicki .. vi borde verkigen ses mer? liksom, vad har hänt sen vi slutade nian egentligen? vi var jämt. MINST en gång i veckan liksom, och nu blir det kanske 3-4 gånger i MåNADEN, om ens det? ;s saknar dig massvis! skärpning med det.

iallafall, idag åkte ju pappa till thailand, som sagt. ringde han vid 1 då satt han på kastrups flygplats och skulle äta. så säger jag såhär ba; men om jag hade velat följa med och sagt det innan ni bokade resan osånt, hade jag fått följa med då? han ba; ja men det är vell klart, det vet du att du hade fått ..? vet jag? haha nemen typ ;p såå avis på dem nu. men får hålla ut i lite mindre än 2 år ;p sommaren 2009 åker alla ner tsm, farbror kusin pappa jag syster mfl .. det ser vi fram emot =) yesyes.

det är lite hemskt, att jag ska sova om ca 1 timme, för att sen pallra mig upp klockan 5 och jobba klockan sex .. nästan så man blir lite deprimerad ;p men vafan, man gör ju det för pengarna, endast! så liksom, jag får helt enkelt stå ut.

nu ska jag kolla klart på high school musical 2, jag verkligen älskar den! <3 tror inte jag ljuger om jag säger att jag sett den 25 gånger nu sen den kom ut ;p haha ^^

bytheway så är det ''bara'' 164 dagar kvar tills vi åker till turkiet :) längtar .. puss från jooosefajn!

tisdag

ska in till pappa lite snabbt ikväll, innan han åker till thailand i fem veckor, griiis!
också ska jag fixa lite med iPoden, lägga in musik och lite sånt .. annars händer
vell inget speciellt. har kollat på mysteriet på greveholm hela morgonen ;p
såå bäst!! skriver kanske mer senare, pusshejs!


Merry Christmas

god jul allihopa :) hoppas ni haft en bra julafton! <3

detta kommer ta tid!

som sagt, det kommer ta lite tid för mig att överhuvudtaget lära mig det här x)
men det ska nog gå till slut .. eller nåt! hoho

IMORGON ÄR DET JULAFTON!! :) <3


tjaaa!

för att inte vara sämre än andra har jag nu skaffat mig en blogg (y)
inte för att jag tror jag kommer skriva så mycket i den, men kanske
en gång om dagen eller något för er som är intresserade ;p pusss

RSS 2.0