första advent :)


mys med min bebis som är kelsjuk som vanligt! :)

The Last Song




CAN'T WAAIT !!!
2 april 2010 kommer premiären av denna filmen i USA.. undrar då när den kommer till Sverige? Kan knappt vänta, den verkar så himla bra! Älskar såna här filmer. Någon mer än jag som kommer gå på premiären? (förutom du då bella för du har inget val! Haha) 



Exigors red queen of pearl ♥


min bebis är minsann inte så liten längre, 9 månader
har hon hunnit med att bli! plutten ♥


haha, kinesögon! men sötast i världen ändå! :)

Buffy

Turning 18 - My day :)

Jaha, då var ännu en födelsedag över! Min 18:e. Helt sjukt när man tänker efter.. 18 år, jisses. Jag är verkligen inte barn längre alltså, jag räknas nu som vuxen. Jag vill inte bli vuxen, jag kommer inte att bli vuxen, på ett bra tag iaf hehe! Men det känns bra faktiskt, på ett sätt. Minns vilken ångest jag hade för några månader sedan över att jag snart skulle fylla 18, jag ville inte bli stor och få allt ansvar för mig själv?! Mammig som jag är så ville jag nog att mamma skulle ta hand om mig resten av livet, men sommaren gick och alla mina vänner fyllde, började gå ut på krogen osv och där nånstans insåg jag att - jo men det är nog inte så tokigt ändå. Så nu har den känslan vänt helt och är mestadels positiv nu! Men snart kommer den där jobbiga åldern då man inte längre ser fram emot att fylla år, liksom hallåå ?!?! Här har man gått i 18 år och längtat som en juude dagen innan man fyller,  8e november har alltid varit full va spänning och förväntan, och att allt det helt plötsligt bara försvinner en dag. Blir motsatsen och 8e november blir till en dag full av ångestkänslor istället.. Nae, ush vad hemskt egentligen. Jag vill inte bli äldre nu, faktiskt inte! Jag säger stopp här och förblir 18 hela livet ut =) yey haha. Men så hemskt kan det väl ändå inte vara och det är ju trots allt inget man kan hindra..

Men iaf, jag har haft en helt fantastik dag med underbart folk runt omkring mig som har uppvaktat mig och varit allmänt underbara. Sånt gör en alltid glad. På fredag ska vi festa till det rejält, fira att jag äntligen blivit stor flicka - som inte längre får dra råa skämt och ha den där extreemt dåliga humorn.. Fast naae, de som känner mig vet att det aldrig kommer att hända, haha. Jag kommer alltid att vara den jag är så enligt mig själv kommer jag antagligen aldrig att bli riktigt vuxen, eller iaf inte klassas som de. Men vafan, vem bryr sig liksom? ;)

Speciellt tack till min underbara familj och mina närmsta vänner som alltid får mig att må som bäst, även om det är födelsedag eller inte, hihi! Alot's of hugs and kisses to you.


muums!


18 åringen herself :)

you'll never become old and wise if you aren't young and crazy
      - that's all i have to say!

My B-day :)

18 år idag, jag säger bara - äntligeeen! =D


*

3 dagar kvar !!!

RSS 2.0