LA update

   
                                                                                        Huntington Beach
   
   
massa snygga surf-killar / jag igar innan killarna kom over for movie night :)

(klicka pa bilderna for att fa dem storre)


Tankte beratta lite kort om vad vi gjort de senaste dagarna. I mandags slappte John av oss vid ett shopping mall dar vi agnade ca 4 timmar at forever 21 och Victoria's Secret! Vi har shoppat saaa mkt fint ska ni veta, hihi. Sen i tisdags sa kom Brendon over utan att vi visste om det och fragade om vi ville med och shoppa, sjaalvklart ville vi det! Sa han tog med oss till olika shopping malls och outlets. Jatterolig dag :) Och igar (onsdag) sa kom Brendon och hamtade oss vid halv 10 pa morgonen och sa akte vi till Huntington Beach (dar det forovrigt kryllade av snygga surf-killar!!!) som ligger ca 45 minuter harifran. Fast det tog lite mer an sa eftersom att det ar sa mkt trafik har pa morgonen, trots att vi tog freewayen (motorvag) sa tog det ungefar 1 timme tror jag. Nar vi val var framme sa at vi pa ett stalle som hette Ruby's, jag och bella at varldens godaste amerikanska pannkakor med sirap pa, scrambled eggs och frukt till det, typisk amerikansk frukost och saaa gott!! Sedan gick vi ner till stranden och la oss och solade saklart :) badade gjorde vi ocksa, fast jag tyckte det var liiiite for kallt sa jag doppade bara till magen, hehe. Men det var svalkande och skont och det behovs har kan jag saga, runt 40-45 grader ar har om dagarna. Men jag klagar inte, alskar varmen och vill helst av allt ta med mig den hem :) Och igarkvall sa kom alla killarna over sa kollade vi pa Friday the 13th! Trots att det ar en skrackfilm sa satt vi mest och skrattade at Stephens kommentarer till de totalt vardelosa scenerna i filmen, det marks verkligen att den gjordes pa 80-talet alltsa, haha!

Sa nu har ni fatt lite uppdatering iaf fran andra sidan jordklotet! Ikvall ska vi ivag med killarna, eller iaf Jeffrey och Stephen som det ser ut just nu, till en hemmafest ungefar 15-20 minuter harifran, ska bli kul! Da far vi ju traffa annu mer nytt folk :D love it! Sa Jeffrey kommer och hamtar upp oss om ungefar 1 timme. Hoppas allt ar bra med er dar hemma ocksa, saknar er men det drojer ju inte lange tills vi ses igen! Tiden bara springer ivag och och det kanns som att vi varit har i all evighet!

Pussar och kramar till er


In love with LA!

Heeej! Live from LA har. Vi har det heeelt underbart och jag vill aldrig lamna detta fantastiska stalle. Det ar san skillnad fran Sverige alltsa, bara en san sak som pa bion igar, vi bestallde en "liten" cola men den lilla colan var lika stor som var storsta dar hemma, haha! Alla ar sa sjukt trevliga och snalla har, handlar man i affaren sa fragar dem alltid "how are u doing?" och nar vi sager att vi ar fran Sverige sa blir alla som tokiga haha. "aaaah I always wanted to go there!!!"

Hinner inte sitta har mer nu, vi ska ut i solen och steka lite hihi. Det ar 45 grader i skuggan har idag, sjukt varmt med andra ord. Men jag alskar det. Det var egentligen meningen att vi skulle akt till stranden idag men avstanden har ar sa sjukt stora sa det skulle ta oss ca 3 timmar att komma till Newport beach... Men vi ska aka dit imorgon istallet :) Sa idag blir det lite solning har hemma och shopping med Brandon, en kille vi larde kanna ba barbequen i sondags. Sjukt rolig kvall :) Berattar mer om det en annan gang.

Ni far ha det sa bra sa hors vi snart igen! Massa pussar och kramaar! Love ♥

Snart bär det av!

Jag tänkte bara slänga in en snabbt inlägg innan jag lägger mig på soffan och kollar tv tills jag förmodligen slocknar en stund iaf.. hade varit skönt att bara få sova ungefär 1 timme så att man inte är helt slut sen och blir som en zombie imorn bitti.. :p Men det ska nog kunna gå, börjar bli lite trött nu känner jag. Annars vet jag inte riktigt hur jag känner just nu, hehe. Väldigt många tankar finns i mitt huvud, så många att jag tror det är svårt för mig att känna just EN sak jag känner just nu. Förväntansfull, nervositet, orolig, spänd men framför allt så ser jag fram emot det här så sjuukt mycket och om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte det kan bli annat än bra!

Nästa gång vi hörs så är jag på andra sidan jordklotet. I Los Angeles, drömmarnas stad, min drömstad. Att jag om 24 timmar befinner mig i Los Angeles känns ganska så sjukt, för just nu sitter jag här i lilla oskis, detta kommer bli ett GRYMT äventyr! Puss puss puss till er alla fina, vi hörs snart igen ♥


kommer sakna världens bästa mami såklart <3 tack för att du finns. you're the best!

Om mindre än...

... ETT dygn så sitter vi på planet påväg mot drömmarnas stad och början på en fantastisk resa! :) Imorse när jag vaknade så var det första som slog mig att "fan, snart åker vi alltså" och då fick jag ett sådär härligt pirr i magen. Ni vet, som när man var liten och väntade på något riktigt efterlängtat, typ julafton hehe. Sådär kändes det. Jag kan knappt förstå att detta händer än..

Idag fyller min lillasyster år, 17 år närmare bestämt, så grattis grattis till henne! ♥ Och vi ska ha kalas här hemma ikväll så idag har jag maaassor att göra. Jag ska städa, fixa med maten, baka två morotskakor, PACKA KLART (aah panik), sen ska jag fixa mig själv också eftersom att gästerna kommer vid halv 7! Det kommer bli en hektisk dag och tiden kommer bara flyga iväg tror jag, bäst att jag sätter fart här nu då.

Skriver nog ett inlägg ikväll också och då är det nog en lite mer panikslagen tjej som skriver.. haha. Näerå, detta ska nog gå bra. Bara jag har koll på läget så håller jag mig lugn.. Har inte ens gjort en packlista ?! Vadfan tänkte jag där då?! Meeen det viktigaste har jag lagt fram iaf så att jag inte glömmer det.


(skulle ha publicerats kl. 10 imorse..)

RSS 2.0