Thoughts

Jag är en person som tänker väldigt mycket, både på bra och onödiga saker, tråkiga och roliga. Jag tänker ofta på döden, vilket faktiskt oftast är skit jobbigt. Men det går liksom inte att hjälpa, det bara kommer automatiskt. Jag är väldigt rädd för att förlora människor i min närhet - speciellt i min familj. Varje dag, runt omkring en händer det tragiska händelser som får en att inse att livet kan ta slut så himla snabbt, på bara några sekunder. Det är då man inser att man kanske borde ta vara mer på livet och ta vara på tiden tillsammans med sina nära.

Igår dog en 21-årig kille i Halmstad, som hoppade från en klippa på ett badställe och omkom..
För några veckor sedan dog en pappa till två tjejer som är i samma ålder som mig, och för att göra det snäppet värre så dog deras mamma även för några år sedan... Jag förstår verkligen inte hur sådana personer orkar, men jag beundras dem såååå himla mycket, att de har orken och viljan att trots alla odds - fortsätta kämpa ändå! Jag ser verkligen upp till sådana personer, som har förmågan att se ljuset mitt i all skit, rent ut sagt. För jag är väldigt tveksam till att jag själv hade klarat av det.

För några år sedan dog min bästa kompis pappa, jag vet att det har varit ett helvete för henne och jag har verkligen försökt ställa upp så mycket jag kunnat. Det var en jättejobbig period i början och som hennes bästa barndomsvän så visste jag inte riktigt hur jag skulle hantera det. Men åren har gått och vi har klarat det, vi har klarat allt tillsammans. För tillsammans är man stark. Starkare än vad man tror. Så till alla som läser det här - ta vara på tiden tillsammans med de ni älskar, för när slutet väl är kommet, så finns det ingen början igen.. Det låter riktigt hemskt men så är det tyvärr - det är en orättvis värld vi lever i ...


Midsommar!

Imooorn är det midsommar! Det blir en favorit i repris från förra året, med andra ord - Helsingborg! Jag gillar't! Slänger in en bild från förra årets oförglömliga kväll!


josefinorna it is! ♥

Från och med du



Hur bra är inte denna låten då? S-u-p-e-r!

Permanent December



Mileys nya skiva släpptes denna veckan och jag måste säga att den var riktigt bra! Här är min favorit än så länge!

California Girls


Those were the best days of my life ♥

Det är mycket tankar som flödat i mitt huvud de senaste dagarna. Det är verkligen blandade känslor nu när man verkligen insett att man tagit studenten, att man är fri från alla måsten inom skolan, alla jobbiga lärare och allt jobbigt plugg. Men på köpet måste man även lämna de personer som man träffat fem dagar i veckan i tre år.. Och även bekvämligheten som man har när man går i skolan. Jag trodde aldrig att jag skulle sakna skolan och min sjuka klass, men det gör jag verkligen. Hur mycket som helst. Jag skulle kunna göra i princip vad som helst för att få uppleva några veckor till i skolan, bara för att få njuta lite av hur bra man faktiskt hade det. De flesta jag känner tycker att det är så oerhört skönt att äntligen slippa skiten och få gå vidare i livet, förmodligen med saker man själv vill. Visst, så känner jag också till viss del, men just nu tar de andra känslorna över. Det känns bara konstigt när jag tänker på att jag aldrig mer kommer att åka 316 bussen till skolan, aldrig mer mötas av mina 23 andra klasskompisar och deras knasiga personligheter. Aldrig mer sitta vid de runda borden i cafeterian och snacka skit. Dem tankarna gör mig ledsen, och en känsla av ensamhet kryper sig fram. Men jag antar att det släpper efter ett tag, trots att jag alltid kommer att sakna SPL07A och sannarp så kommer jag en dag att se allt de goda livet har att erbjuda, omkring allt de jag nyss lämnat bakom mig. Men det är nog först då, när jag får uppleva det, som jag verkligen kommer att kunna släppa saknaden och bara kunna se tillbaka på det som ett fint minne för resten av mitt liv.

Gymnasietiden är den tid i mitt liv som satt mest spår, det är under dessa tre åren som jag har varit med om mest saker, både positiva och negativa. Jag har träffat så otroooligt mycket nya människor, samtidigt som jag lärt mig vilka jag verkligen kan lita på och inte. Jag har skaffat vänner för livet. Tillsammans med dem kommer jag att kunna titta tillbaka på den här tiden med ett leende på läpparna och säga "det var tider det".

Så, jag säger som de flesta andra som tagit studenten - ta vara på sista tiden i gymnasiet, för den kommer aldrig igen! Gymnasiet är speciellt, det är där du får din allra sista kunskap som ska hjälpa dig den dagen du ger dig ut i den riktiga vuxenvärlden som involverar arbetslivet. Allt det roliga jag fått uppleva under trean kommer jag att kunna leva på läääänge. Allt från studentfester till själva studenten. Allt har bara varit underbart och trots högar av plugg så fick man ibland chansen att njuta av allt det roliga som erbjöds. Man ville liksom inte riktigt att det skulle ta slut. Man vill inte ge sig ut i vuxenvärlden riktigt än, utan stanna tiden för någon sekund. Men det går ju tyvärr inte.

Trots regn på studentdagen i fredags så är det och förblir den bästa dagen i mitt liv. En känsla av frihet som inte går att beskriva. Att för första gången på 19 år äntligen kunna säga att man nu är fri. Fri att själv välja vad du vill göra med ditt liv, hur du vill använda dig av alla kunskaper du fått under alla skolåren. Det är nu när jag ser tillbaka på allt, låg-mellan-högstadie som jag verkligen inser att tiden gått så sjuuukt jäkla fort. Jag minns när jag gick i nian och bara ville att allt skulle få ett slut, jag ville slippa skolan, jag orkade inte mer. Det var en pina att gå upp varje dag för att gå till det tråkiga stället. Men nu efteråt så inser jag att det ändrades i gymnasiet och speciellt nu i trean, när man sakta men säkert började inse att det faktiskt började lida mot sitt slut..

Så, nu står vi här, alla 91or och känner oss vilsna och vill gärna ha vägledning av de kunniga. Jag vill bara säga ett stort TACK till alla de som på ett eller annat sätt har varit inblandad under gymnasietiden - för att ni har gjort denna tiden till den bästa tiden i mitt liv. Jag kommer aldrig någonsin att glömma allt jag upplevt och är evigt tacksam för att jag fått möjligheten att uppleva allt underbart. Att ta studenten var en magisk känsla som antagligen bara vi som varit med om kan beskriva. ♥


I've had the time of my life ♥

Balen 2010




6 juni, en dag som jag kommer bära med mig som ett oförglömligt minne genom hela livet. Går inte att beskriva hur fantastiskt det var. Alla borde få uppleva en studentbal för det är verkligen något utöver det vanliga. Det var magiskt. Tack till alla som gjorde den till en av de bästa dagarna i mitt liv! <3


STUDENTEN !!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD VI É BRAAAAAA !!!!!!


Konstig känsla..

Balen imorgon.. Vet inte riktigt vad jag ska ha för känsla, men har inte börjat bli nervös än iallafall, men det lär jag vara i bilen påväg ut till Tylösand imorgon. Waah kan inte fatta att det är imorgon, den dagen som jag längtat efter ända sedan jag fick reda på vad balen var för något. Ofattbart. Fantastiskt. Jag ska verkligen försöka njuta av varenda sekund av morgondagen. Önska mig lycka till, ska försöka att inte trilla på röda mattan.. haha. Puss ♥

3 juni och äntligen sommar!








3 juni, och sommaren är äntligen här!
Var ute med mamma förut och spårade med Diesel i det fina vädret!
Legat ute och solat heeela dagen, gött! Så nu är man brun&fin inför bal&student!

Sex and the city 2



Var och såg nya SATC filmen igår, den var riktigt bra!! Kan verkligen rekommendera den, även till er som inte vanligtvis brukar kolla på serien. Jag kan säga att jag kanske har sett MAX 10 minuter av satc-serien, och hade inte så stora förväntningar på filmen. Men jag blev verkligen förvånad över hur bra den var, så - se den!!! :)

RSS 2.0