valborg

hade nationella prov i engelska igår, och det gick ju som det gick, höhö ;p hoppas verkligen jag får G på det aalltså, annars kan jag nog glömma mitt VG :P sen på idrotten så hade vi livräddning, jippiii, eller inte ^ trodde jag skulle dö när jag fick ett mail att vi skulle bada. men jag överlevde ju som tur va ;p hahah, maggans ryggplask säger jag bara xD " gör en frivolt på den lilla trampolinen maggan så kanske jag gör det efter dig " okeeejdåå! PLASK. och jag GABFLABBAR så hela jävla badhuset kollade på oss xD hahahah det var det bästa på lääänge x)

idag är det valborg vilket innebär att vi är lediga imon och på fredag ;D fett skönt. ikväll ska jag nog hem till josefine tror jag. får se vad som händer. vad ska alla andra göra? :))

pusss

jag <3 helg

är istan hos pappa nu med bella och gabriel :) ska nog in lite senare och kolla på den grejen på stora torg (lilla?) jaja i vilket fall :P vad händer ikväll allihopans? =)

igår var jag bara hemma hos bella och kollade film och åt godiiis :D sen lite senare kom johannes :)) haha det bästa var när han skulle hitta till bella. så ringer han ba; står det en vit bil utanför ditt hus? bella; njaae, eller jag vet inte, vänta jag ska kolla ..  han; har du ett rådjur på din trädgård? så öppnar bella dörren och då har han parkerat på grannens uppfart xD hahah som vi skrattade (a) det var liite skoj.

men nu ska jag ringa min mammsi så pussssochpusss

sommar, jatack!

ååhw, hittade denna underbart härliga sommarbilden på bellas data, från skolavslutningen i nian :') vilka minnen asså .. men liksom, kolla så brun jag var, och det var ändå bara i början av juni och det var inte så jättefint väder så man kunde inte precis ligga o steka på stranden ;P så fattar inte hur jag kunde va så brun :P men det var veryy nice iaf så hoppas på samma bränna detta året plus lite mer :)) hihihoho.

ikväll ska jag och bella bara vara hemma och kolla på film och äta oss ännu tjockare :) 120 kr för en godis påse (a) och här borde det tilläggas att det var bella som plockade i princip ALLT! haha fast som tur var hade vi en snäll liten ola med oss om betalade (a) och påååtal om ola, jag trodde jag skulle döö innan. bella stod i köket i ropade på ronja som inte svarade ..

bella; olaa, säg till ronja för hon hör ju med röven!
ola; ronjaaa, res på dig så du hör något!

HAHAH det var lätt dagens, trodde jag skulle dö av skratt xD

ska iaf sova här ikväll sen imon ska vi till stan vid 10-11 och hämta gabriel :)) pusssålänge <3

 tjockisen själv här =)

...

orka ?!

sjukhuset here i come!

igeeen, dem kommer fan tro jag är psykiskt sjuk eller nåt. neeä, så illa äre vell inte, men med tanke på att jag förut aldrig var på sjukhuset pga att jag vart sjuk så .. ;p jag tycker inte om det heller för den delen, tvingar alltid mamma att gå med mig. det är lite lääskigt (a) så iaf, får vell ännu mer tabletter att knarka i mig, götttt (y) hahah xD jeje, nu går snart min buss. so long '


ÄNTLIGEN!!!

Mitt arbete är färdiiiiiiiiiiiigt! och jag är typ överlycklig. inte för att det blev världens bästa men vafan, nu är det gjort iaf. idag ska jag itne göra ett skit, bara sätta mig ute i solen och soooola heeela eftermiddagen. jag ska inte ens KOLLA på skolböckerna, ska gömma dem under sängen eller ngt. för nu orkar jag verkligen inte mer plugg, inte just idag iaf. fan suttit nu både måndag-tisdag 24/7 nästan och pluggat på arbetet. fast nu har jag en del prov med som kommer här framöver, så en lugn vecka blir det nog inte förrens till sommaren.. vecka 23 säger jag baraaaa <3 <3 <3 kärlek till de.

pluggplugg och ännu mer PLUGG ..

mitt arbete ska vara inlämnat om 2 dagar :| det känns inte så bra, är huuur stressad som helst. men hoppas det fixar sig. hinner verkligen inte med något annat nu dem här två dagarna så, på onsdag blir chill =) och btw, helgen var bra :))

bbb, alwaays <3 <3

skriver mer sen om jag hiiiinnner ..

blää!

utvecklingssamtal om en halvtimma, ush jag har verkligen något emot sånt där. med tanke på att jag kan lista ut nästa nallt som kommer att sägas, både bra och dåligt, så hade jag gärna sluppit detta nu ;P men men det är ju bara en gång per termin, en gång för mkt :P haha jeje. wish me good luck, eller nåt =) puss sålänge

<3

     bäst <3

fredagen!

igår var en mycket bra dag tycker jag minsann :) det började med att jag och bella åkte hem till pappa för att fixa oss osånt. sen visste vi inte om vi ville till kåren eller något annat ställe men det blev kåren till slut. och det blev faktiskt roligare än jag trodde, träffade massa folk som jag inte sett på ganska länge med så =) haha, fast det roligaste var nog dem där två bilderna som jag önskade aldrig hade tagits. hahah ush säger jag bara, hemskare bilder får man leta efter, så fick bli lite censur på bilden under, chill på de :D pussssssssssss


 en bild säger mer än tusen ord sägs det ju <3 haha
www.playahead.com


typ fäääst!

jag & bella sitter här hemma hos pappa med mkt god cider och väntar på att förfesta hemma hos johannes, bättre blir det inte! haha ;p sen kåren lite senare, hoppas verkligen det blir kul och att det inte kmr för mkt fjortisar osådant  ni vet :) haha, ta inte illa upp om ni läser det här men ja står för vad ja tycker ;D weeell, nu måste vi fixa oss lajte. och btw, så har jag glömt det viktigaste av allt hemma, MOBILEN!!!! plus leget, gaah. kmr ja inte in dödar ja dem xd haha .. nemen mobilen var värst , en del av mig saknas, känns det som :/ buhu! men men jag får överleva ;b over n'out <3


tonight

  ikvääääääll <3 <3 


sjukling ..

hej jag heter josefine och har inte varit i skolan på två dagar och missat gaaanska mkt !!!!! orkar inte. också är jag fortfarande inte helt frisk, kan det bli värre. pluuus att jag fick reda på att vi har mentorstid idag vilket betyder att vi slutar en halvtimma senare och detta leder till att jag måste ta bussen 1 h senare!!! slut på negativa saker. snart är det helg tjehoo, over n' out


jag orkar inte!!

jag orkar verkligen inte med skolan, såååååå tråkigt!
har prov idag med, idrott&hälsa. kul? eller inte. tänkte skriva upp alla prov plus inlämningar jag har innan sommaren, iaf dem som jag vet och kommer på just nu:

-  inlämning sv&sh arbetet
- samhällskunskap
- historia
- matte
- svenska
- nationella i eng, tyska och matte (kan man ju inte öva inför men ändå)
- idrott&hälsa
- psykologi

det är säkert något jag glömt med .. 
men liksom,  allt detta inom en månad, HUR TÄNKER LÄRARNA? :| skolan tar döööd på mig!!!!




plugg plugg PLUGG

ge mig sommarlov, nu tack!! fast får glädja mig sålänge med att det " bara " är 42 skoldagar kvar tills avslutningen :)) jag har verkligen JÄÄTTE mkt att göra i skolan just nu, så borde inte sitta här men .. jag har alltid mina bortförklaringar. men imorn ska jag iallafall klara idrottsprovet, och för att kunna det måste jag öva nu, så hejsvejs!

victoria secret

det bara skriker josefine om dem hära bikinisarna ;D visst? give  meeee                                                                                 

RSS 2.0