oldie




jag sitter just nu och kollar igenom min hårddisk där man kan hitta miljontals med bilder och filmer från 2006 och uppåt. jag hittade dessa två från april 2009! minns denna kvällen jätteväl, det var långfredagen och vi skulle till hylte på fest. haha, lite kul att kolla på faktiskt. där och då tyckte man väl antagligen att världens smalaste ögonbryn var snyggt och smink så att det står härliga till. lite nostalgiskt sådär ca 2 ½ år efteråt :)

La pic



What a feeling

Känslan idag: FRIHEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!

Allting som händer har en mening, jag är övertygad. peace out!

cutiepie!



Dagens sötis eller vad?!? give meee. ♥


The one and only... Beyoncé!



Jag finner verkligen inga ord... denna kvinnan är helt MAKALÖST BRA!
Satt nyss och kollade igenom dessa videorna och det slog verkligen mig hur jäkla grym hon är. Jag har alltid gillat Beyoncé men hon blir bara grymmare och grymmare med åren. Hon dansar som en gudinna, sjunger som en och ser dessutom även ut som en, she's got it all!

Seriously Beyoncé, YOU run the world!!!

Det går bra nu

Tidigare idag skickade jag in både mitt cv och personliga brev till kontaktpersonen på ett säljföretag. Nu några timmar senare så får jag ett samtal från säljchefen på företaget som vill att jag ska komma på informationsmöte på fredag kl.3! Det första jobbet jag söker ger napp direkt, riktigt kul faktiskt! Så vi får helt enkelt se vart det här leder nu och jag hoppas såklart på det bästa. Är redo att skaffa mig ett riktigt jobb nu och tjäna pengar!

Så wish me luck inför fredag, detta kommer nog gå galant :)

Xx sålänge.


Never before seen





















Lite gott och blandat från den gångna sommaren!

Xx

Never say never.

Always follow your dreams.
Ja, gott folk. Detta är ett citat som man hör vart man än vänder sig nuförtiden! Det var en klok filur som kom på det där va! Idag kollade jag på Justin Biebers film "never say never" för... 5e gången tror jag (haha). Det är lugnt, ni får gärna kalla mig nörd för det är jag uppenbarligen :p MEN, det är inte så konstigt för den killen alltså... När folk pratar om att följa sina drömmar och att ingenting är omöjligt bara man vill så refererar man till såna som just Justin! Han får en verkligen att inse att ingenting är omöjligt, "äsch den lille skiten" tänker väl säkert dem flesta, som vid endast 16 års ålder blev känd världen över och sålde ut Madison square garden på 20 minuter! Det jag ser hos dem personerna är avundsjuka och ingenting annat. De saknar förmågan att kunna glädjas åt andras framgångar. Det enda jag egentligen har att säga till dem är att dem borde se hans film, ändrar dem inte uppfattning om honom då så ligger felet någon annanstans. För den killen är grym och ingenting annat. Han gav aldrig upp sina drömmar trots flera nej och motgångar. Han må vara 3 år yngre än mig men jag kan faktiskt helt ärligt säga att han är en förebild för mig. Just för att han lever ut sina drömmar till fullo och bevisar att det går verkligen att lyckas, trots att du kommer från den minsta lilla staden på världskartan, typ.

Jag är imponerad. Uppenbarligen ett x-antal miljoner människor också. "never say never" and always follow your dreams!

Xx


everybody needs inspiration, everybody needs a soul.

because there's no guarantee, that this life is easy.

Ny app och lite tankar.

Prövar att mobilblogga här nu med nya appen blogg.se! Har aldrig bloggat från mobilen förut så det här kan ju bli spännande.

Ikväll har det varit släktkalas. Det känns fortfarande lite konstigt att vara hemma på svensk mark igen.. Fast i måndags var det värst.. Det var då jag verkligen fattade att jag var hemma igen och ville bara tillbaka! Jag mådde seriöst dåligt och ville inget annat än att sova så att jag slapp tänka. Det var en konstig känsla. Där borta var allt så problemfritt och man behövde inte tänka på varken jobb eller framtiden, man levde bara där och då. Fast jag antar väl att det blir lite så när man är iväg på semester och har det helt underbart, man levde verkligen i en liten bubbla där borta i underbara kalifornien.

Under denna resan insåg jag bara mer om mig själv och vad jag verkligen vill göra här i livet. Och det ska jag hålla fast vid nu och verkligen uppfylla.

Nu ska jag sova, har fortfarande problem med att vända på dygnet och har inte somnat innan 12 en enda dag sedan jag kom hem. Men jag fortsätter att kämpa här!

Godnatt. Puss!


RSS 2.0