* bilder från gbg

här kommer lite bilder från gårdagen i göteborg :)

   
   
   

tack för en mkt kul&mysig dag bästis! <3

* omgjord

HAHA, gjorde om bloggen lite men som ni ser är jag inte världsbäst på det xD haha ..

* onödigt inlägg

nu skriver jag bara för att jag inte har något bättre för mig .. ;p
ska kolla på efterlyst en stund nu sen ska jag faktiskt soova =) annars orkar man aldrig upp kl 7 imon :P
gjorde om min blogg lite innan, vad tycks? ;P är inte den bästa på att göra om bloggar asså, men jag får lära mig lite mer!
puss&godnatt alla söta :*

* onsdag

idag har jag varit en sväng på stan, hittade en klänning&en tröja på cubus :) sen lite småsaker bara..

imorgon ska man upp klockan 7 dåja -.- bussen går halv 9 härifrån & jag måste hinna duscha osånt med. sen går tåget från stan klockan 10 =) de ska bli riktigt najs. längtar lite, hihi :P alltid roligt att få göra något annorlunda utöver det "vanliga" som man brukar göra, tex åka in till bara halmstad o shoppa osv. yeps! jag vet inte vad jag ska skriva.. vad vill ni veta? haha.
ska kolla på bonde söker fru om 10 min =) de e najs.

/ josäen

* united states

jag vet inte vad det är med mig idag, men jag har börjat få sån riktigt USA-abstinens. jag måååste åka dit snart :O jag blir helt galen! haha, tänk själv liksom, få gå i alla affärerna där, se hollywood skylten LIVE, kanske träffa kändisar o allt sånt. helt underbaart! men som tur var så är ju redan den resan inbokad, iförsig om 2 somrar men tiden går fort och snart är jag där, hoppas jag :) alltså, sommaren 2010, året jag tar studenten. bättre blir det inte. kan se det framför mig, jag&bella vilsna mitt i Los Angeles, haha :D skitskoj kommer vi ha det!

idag är det tisdag och andra dagen på lovet. jag känner mig jättelat, har inte gjort någonting varken igår eller idag ;P hm inte likt mig. men jag har inte orkat. men imorgon tror jag att ja ska till stan en sväng, kanske hälsa på syster (:

på torsdag åker jag&bella till göteborg :D wei, efterlängtat verkligen. älskar den staden, så himla mysig :))
nu ska jag gå & kolla om det är nåt bra på tvn, puss&hej sålänge * <3

hej alla söta!

igår vart de maskerad i åled, skit skoj faktiskt :D förutom vissa lite mindre roliga saker som hände (!!!!) men om man bortser från det så ;) jag och bella var självklart snyggast, utklädda till bunnies ;P lägger in lite bilder här nere.. idag, lördag har varit en riktigt slapp dag, har verkligen inte gjort någonting vettigt. kollat på tv och suttit vid datan har jag gjort :P haha. och varit en stund med världens bästa bella :) nu är klockan snart tolv och jag tror nog jag ska sova snart. är helt ensam hemma så det är lite små läskigt, men jag överlever.. puss&godnatt <3

bunnies ;D  :D 

godmorgon!

hejåhå, klockan är 08.00 och jag ska ha engelska om 10 min .. sitter i datasalen i skolan och bara väntar.. tills denna skoldagen är slut och jag får komma hem och fixa allt inför ikväll!


måste kiiila. pusss

laddad inför morgondagen!



imorgon - fredag. vilket betyder början på ett underbart&efterlängtat höstlöv. men även en superbra start med massa party. maskerad i åleds bygdegård. ska bli såå kul :D det här får bli outfiten för imorgon, playboy bunny. haha, ja&bells ska vara det hade vi tänkt. det kommer bli riktigt najs känner jag på mig, massa kul med roligt folk ;D love it.
men nu ska jag nog sova tror jag faktiskt, upp halv sex imorn =/ .. ni får ha det så brao dem som läser :P puss&godnatt <3

bakis är bara förnamnet!

hej alla glada. om jag ska vara ärlig så mår jag, f ö r j ä v l i g t  idag!! ush förstår inte varför man gör de om&om igen även fast man vet vad resultatet kommer bli dagen efter. så nu så ska jag inte dricka mer på nåra helger framöver .. (?) säger jag nu. haha blir lite svårt att hålla. men jag ska definitvt inte dricka så som igår, för fyyy. ish ish, ångrar verkligen detta!! :P men iallafall, det var kul de jag minns från kvällen. halv 5 på morronen promenerade jag&rebecka hem till henne, kändes som att det tog en evighet fast det tog egentligen bara typ 10 min! sov tills ca halv 10.. och nu sen jag kom hem har jag bara legat o kollat the hills avsnitt. funderar på att sova lite men då kommer jag inte vara trött sen. jeje ni för ha en bra dag alla söta, jag ska försöka med det bästa .. x)

ciao

markus f

jag kan erkänna att jag fortfarande tycker markus är skitbra! helt ärligt så kommer jag nog aldrig att tröttna på honom. minns när jag var helgalen i honom, väggarna fulla med planscher på bara han, skrev&läste allt möjligt om honom. mest galen va jag nog efter att jag varit på hans konsert i göteborg, haha ;p men iaf, hans nya låt är sjukt bra. if you don't mean it. http://www.youtube.com/watch?v=cwI893tAyb4
jag vet att det finns folk som tycker illa om markus, tycker han är ful, sjunger dåligt har dålig klädsmak eller whatever. och om&om igen fick man höra; hur kan du tycka om honom? men det är just det jag gillade med honom, att han har verkligen sin egna stil. inte som alla andra. han är otroligt charmig och extremt omtänksam. räcker man kollar på honom så faller man pladask. så känner jag faktiskt :) så nu har jag fått skriva av mig lite vad jag tycker om markus fagervall - idolvinnare 2006! min vinnare

pusss

fredag 17 oktober

nu tänkte jag faktiskt ta tag i min blogg på allvar, även fast jag inte brukar skriva så jätte seriösa saker här.. har ju ändå inget bättre för mig så ;p

sitter i skolan och har engelska nu. vi ska skriva nån grej om english breakfast.. (?) men det går som vanligt inte så bra :P idag äre fredag vilket betyder helg :D vet inte vad jag ska göra idag riktigt, men blir nog bara att vara hemma. träffa tjejerna i klassen imorn hemma hos malin, myys :) de va längesen!

påtal om ingenting, jag fyller snart år .. och om jag ska vara ärlig så vill jag inte bli äldre nu, känns så hemskt att behöva "tvingas" bli vuxen, även fast jag inte kommer bli det bara för att jag fyller 17! men nästa år fyller jag 18 osen går det liksom bara utför känns det som, 19 , 20 flytta hemifrån barn familj, hjäääääälp! hahaha xD jeje nu tar vi en dag i taget. :) skriver kanske senare!

xoxo

RSS 2.0