lovely dress


den har kommit, och den är helt underbaar! loveloveloveit!


Den som har en god vän behöver ingen spegel ..

sägs det ..

ibland blir man trött på att alltid bli vald i andra hand
att känna sig som en person som andra alltid tar för givet.
det är svårt att hantera och man vill ibland inte inse sanningen.
men det kanske är dags att man gör det, o startar om på nytt.
det hade jag behövt.
så kom ihåg.
"du kan aldrig förändra någon annan människa än dig själv"


 ..


Stockholm 25 juli


vi åt glass på ben&jerry glassbaren i gamla stan, barnsligt gott!


vi tänkte vara lite kulturella så vi kollade runt lite vid slottet
gick in på någon kammare där man fick se vapen och utrustning
från krigen som Sverige varit med om, lite häftigt.


påväg till Grönan






Sommarkrysset

nu såg jag att jag lagt in samma bilder 2 gånger.. men orkar inte ändra. det var iaf på lördagen som vi var på sommarkrysset så det är här bilden ska vara !

free fallin'



Now I'm free

Free falling

Falling

   ♥


lovely

denna kommer hem till mig inom de närmsta dagarna! im happy


favoriter





lovely
och hur snygg är inte john mayer?!

Stockholm - 24 juli


Skansen












på hotellet


"utsikten" från vårt rum. lite järnväg och lite hus haha

Stockholm - sista dagen

Lite bilder från Stockholm - sista dagen i Lördags. På dagen gick vi på stan hela dagen och vi var även i gamla stan. Åt på ben&jerry glassbaren, var på slottet och lite annat trevligt. På kvällen blev det Gröna Lund!

jag&amanda i väntan på pendeltåget


jag&oliver


sommarkrysset med bla måns zelmerlöw&gynning


artisterna på scenen


skrattar lika mycket varje gång jag ser den här bilden. klockren bild!
men när vi ändå såg henne på grönan så tänkte vi att vi måste ju gå fram och
fråga efter en bild med henne, så efter lite tvång så gick amanda snällt fram och
frågade om hon fick ta en bild med henne, har nog aldrig skrattat så mkt som efteråt. haha!
undrar hur många som gjort samma sak ... blondiiiie !

beachen

har varit på stranden hela dagen med familjen plus bella! bättrat på brännan lite som nästan försvunnit sen sist jag solade! just nu sitter jag bara och kollar runt lite på internet, måste säga att twitter är en väldigt bra sida faktiskt, jag som älskar att följa kändisars liv är inne där varje dag =)

vet inte vad som händer ikväll, inte mycket verkar det som! ska kolla om det är något bra på tvn nu , puss / j

3-4 juli - stranden, after beach och party med de bästa ! =)

  
   
  
   

Stockholm

Om 1 vecka åker hela familjen upp till Stockholm och bor på hotell från torsdag-söndag. Ska bli skönt att få komma bort från Halmstad lite faktiskt. hotellet vi ska på bo ligger i Sollentuna, typ 15 minuter från city. Kollade lite bilder nyss och det såg helt okej ut :D






090716

hade en jättetrevlig kväll igår! :) började med lite förfest hemma hos rebecka, sedan vidare till gramos.
klockan 2 inatt blev det en liten promenad hemåt för mig och bella, trodde vi skulle bli kidnappade för att en bil stannade, det var faktiskt riktigt läskigt. men vi överlevde som tur va ;p idag gick vi in till stan vid 12 , mötte upp emma och jonna och sen käkade vi på mcdonalds, det var ett tag sen nu. och jag fick även tillbaka min älskade kamera som filip den klanten råkat lägga i fel väska förrförra helgen. som jag saknat den, tar ju kort nästan varje helg så har känt lite tomt nu när jag inte haft den :p så här kommer lite bilder från den helgen också! hoppas ni alla hade en trevlig kväll.

och juste, jag & jennifer gjorde en liten tabbe igår.. jag vaknade vid 9 och solen strålade. häärligt tänkte jag, då blir det stranden! så vi åkte in till stan och då började det komma massa moln, men vi tänkte att det säkert var finare ute vid kusten så vi chansade och satte oss på bussen mot tylösand. men tror ni att det var finare där? neej, det var nästan värre. helt mörkgrått över hela havet och blåste kallt. så det var bara till att vända igen och som tur var hann vi precis med bussen som gick typ 5 minuter efter att vi kommit.. haha så kan det gå, bättre lycka nästa gång får man väl hoppas!

gick precis ner i köket, vad står då på spisen? joo, en BLÅBÄRSPAJ!
åååhåå fyfan vad gott, precis vad jag behövde idag, efter en hård natt.. :p


slänger in lite bilder senare, i ett nytt inlägg!

090714

just nu sitter jag hemma hos bella, väntar på att hon ska packa klart så att jag kan gå hem och lämna min saker sen!

innan idag åkte jag och jennifer ut och hälsa på bella på hennes jobb =) det var verkligen skit varmt och jag ångrade mig att jag inte åkte till stranden imorse.. men det ska nog bli fint imorgon med så får passa på då istället!

ikväll ska vi antagligen vara några stycken och spela kubb här hos bella, och sen gå ner och bada lite. vi får se vad som händer :P imorgon blir det party på kvällen och jag tar bussen in till stan redan vid halv 10 på morgonen. kanske skriver hemifrån pappa, det märker vi. pussheey

Midsommarafton 09 i bilder

Efter ett önskemål från ingen annan än min Mamma så hade jag nu tänkt att lägga in lite bilder från midsommarafton nere i Helsingborg, så mamma hoppas du blir glad nu när du äntligen får ta del utav den här underbara dagen! Vi hade det så sjukt kul och det är en dag vi sent kommer att glömma !

 























sen började det spåra lite.. pool party hemma hos Tobias och vi båda åkte i med
kläderna på , hahaha galet !!




dagen efter låg det av någon konstig anledning en massa handdukar där ute?! Tobias farmor kom dit och undrade om vi hade haft fest - "nej, vadå da? vi var knappt här igår ..." haha




Känn dig hedrad mamma, för här är bilder som inte visats för någon annan ;) om du vill se fler så kolla min facebook, Malin har ju mig som vän där så ;) PUSS ! ♥

Tankar

Kom hem från bella för en stund sedan, vi kollade på en skräckis idag med, Incubus. den var bättre än den vi såg igår måste jag ju säga. förut idag kollade vi även på hannah montana konserten och bakade kladdkaka, riktigt najs. nu hade jag tänkt sitta här en liten stund till sedan slänga mig framför tvn. får hoppas på att det är något bra att kolla på, Viva la Bam skulle komma nu någon gång och det är alltid kul att kolla på! :p imorgon vore det inte fel med lite sol så att man får lust att åtminstone gå utanför dörren! :) snäääälla gud, hahaha. ser fram emot onsdag - då det blir party!

Har tänkt på en sak.. varför ska medierna alltid förstora upp saker så att dem blir eller låter tusen gånger värre än vad dem är i verkligheten?! Till exempel Miley Cyrus. När man söker på hennes namn på google så kommer det på första sidan upp en massa sådana här bilder:

 

Om det är sånt här man lägger ner tid på så kan man ju som journalist seriöst inte ha något annat vettigt att skriva om.. jag menar, hon visar sina mage på dessa bilderna? vad är grejen? om hon hade kommit med bikini på stranden så hade det inte varit någon som gjort en sån stor grej utav det, men då visar hon ändå mer än vad hon gör på dessa bilderna.. blir så trött på såna där töntiga grejer att det inte är sant. just bara för att dem är kändisar så vill folk hela tiden försöka klanka ner på dem för att dem känner väl att de är bättre än dem själva eller vad vet jag. det är kul att läsa om skvaller och annat men det är ganska synd att hälften av allt det man läser inte ens är sant, någonstans.. man förstör deras bild och pågrund av det så finns det de kändisarna som aldrig kommer att få sitt "normala" kändisliv tillbaka. kolla bara på Britney, eller Michael Jackson, som nu är död men hans rykte var ju inte det bästa.. Så, skärpning till alla journalister, papparazzis och andra människor som bara är avundsjuka och inte har något eget liv så dem måste klanka ner på andras! Lär er att vara glada för andra människor istället och personer som har lyckats här i livet och blivit framgångsrika. =)

090713

godmorgon! vaknade vid kvart över nio idag, och somnade inte förren halv 2 igår.. varför kan jag aldrig sova länge när jag behöver det?

igårkväll var jag hemma hos bella och kollade på skräckis, fredagen den 13e. den var inte sådär jättebra men ändå så läskig att jag hade lite svårt att somna :p man märkte att det var en gammal film, den vi såg var inspelad typ 1980 så vi skrattade mest åt hur dem var klädda och hur dem betedde sig, hah!

idag är vädret tråk, som vanligt. men får hoppas att det blir lite finare snart så att man får någon lust att hitta på nåt. kanske åker in till staden senare, men får se.

var inne på twitter förut och hittade ett ord som jag aldrig hört förut - hubby ?! vafan betyder det liksom ;P sökte på lexikon men det fanns inte med där. så om någon har en aning om vad det betyder så översätt gärna åt mig !

J 

090712

det här har nog varit den tråkigaste helgen i hela mitt liv.. har verkligen inte gjort någonting. men är som tur var ledig i veckan så då händer det grejer. bland annat fest på onsdag vilket ska bli kalas! och enligt väder snubbarna så ska det ju bli typ 24 grader då så isåfall blir det antagligen stranden på dan :) har väl inget mer att skriva, återkommer när det händer något kul. ♥

nu blev man nyss bjuden på fest den 24e med och den 1 augusti kommer helsingborgarna, har iaf något att se fram emot !


det här ser väl inte helt fel ut nej =)

Style by Stars

  
  

har kollat runt lite på style by stars hemsida, och hittade dessa extremt fina klänningarna ! nu finns de bara ett problem.. vilken/vilka ska man välja? :s hmm, vill iallafall ha minst två, kanske tre (a) aja får se hur jag gör, skriv gärna vad ni tycker ! :)

090711

jaha.. vad händer idag då? vädret är tråkigt, som vanligt.. fast kom på nu att jag antagligen ska hem till jonna ikväll, med några andra tjejer. så får se vad vi hittar på! annars har jag inget kul alls att skriva, min kamera är fortfarande hos en kompis så kan inte lägga in bilderna från förra helgen heller. men ska hämta den idag så då lägger jag in dem imorgon eller nåt.
just det ja, fick reda på igår att jag är ledig denna veckan :D wei! fast sen ska jag nog jobba lite mer typ vecka 30 & 31 men det skadar inte att få lite mer pengar. men iaf skönt att vara ledig nu och kunna göra vad man vill :) det är ju trots allt mitt sista sommarlov i hela mitt liv =(

nu ska jag gå ner och äta något hade jag tänkt, ha det fint! ♥

Michaels dotter Paris sista ord till sin pappa

jag var nog inte den enda här i världen som började storgråta igår när michaels dotter Paris gick fram till mikrofonen för att säga några sista ord om sin pappa.. jag började stört gråta, tyckte det var så hemskt.. herregud visste inte vad jag skulle göra, tårarna bara kom! så himla hemskt, lider verkligen med hans nära och speciellt hans barn. det var någon som sa "jag förstår inte varför folk överdriver så mycket och börjar bry sig nu när dem inte gjort det innan". men vadå? bara för att man inte "brytt" sig lika mycket om en artist på senaste tiden, som dessutom funnits i ca 40 år så betyder det att man inte får sörja hans bortgång, eller vad? jag förstår liksom inte, det där var nog det sämsta argumentet eller påståendet jag någonsin hört. även om jag hade haft en vän som jag känt bättre förr och som dog så är det såklart att jag skulle blivit ledsen. ingen av oss kände michael som person, men som artist och legend. många hade honom som förebild och levde för honom. så även fast man inte brytt sig lika mycket om honom dem senaste 10 åren så betyder inte det att man ska vara helt känslokall och inte ens kunna kommentera denna tragiska händelse. nej , den där kommentaren var bara dum. och nu har det blvit lite mycket m.j här i min blogg men det är för att jag berörts så mycket utav det, jag har mycket minnen av honom och måste få skriva av mig lite ibland..

='(


jag säger en sista gång - vila i fred michael jackson! you and your music will live forever <3

A walk to remember

Såg precis klart a walk to remember.. gud så braa ! ni som inte sett den - se den! det är en film som jag velat se jättelänge nu och äntligen har jag gjort de, aah ryser när jag tänker på hur fin den var, hihi :)

imorgon tänkte jag se på säg att du älskar mig (men kom på att jag redan sett den en gång :p) eller fredagen den 13:e, får se vilken jag känner för. film marathon den här veckan, orkar inte göra så mycket efter jobbet så får bli så, sista veckan nu ändå så!

"i cant see the wind, but i can feel it"




movies



här är några filmer som jag velat se ett tag, så har lånat dessa utav en kompis!
A walk to remember, säg att du älskar mig, hannah montana 3D konsert, fredagen den 13:e & the notebook (dagboken). Kollade på the notebook idag, och fyfan vad bra den var ! var jätte nära på att börja gråta flera gånger, dem var så söta tillsammans och hela storyn var så fin! :') om det ändå vore så bra i verkligheten. ska nog kolla på a walk to remember imorgon, någon som har sett den och vet om den är bra eller inte?


Just nu: Michael Jacksons Ceremoni från Staples Center i LA

Idag är dagen då vi alla ska säga hejdå till Michael Joseph Jackson för sista gången.. Sitter och kollar lite på MJ's ceremoni just nu. sorgligt är det! känns fortfarande inte verkligt att han faktiskt inte finns här med oss längre, men hoppas och tror att han har det bra var han än är!

"thank you because you never stop, thank you because you never gave up,
thank you for gave us hope, thank you michael, thank you" 

har inte uppdaterat på ett tag, inte haft tid osv. men lovar att lägga in bilderna från helgen i slutet mot veckan, har min kamera hos en kompis så det är därför, men på den finns det massa smaskiga bilder ;) haha ! var helt säker på att den blivit stulen på after beachen i lördags, men så hade filip lagt den i emmas väska, ah sån tur jag har ibland, blev överlycklig när jag fick reda på det :p förhoppningsvis så är det min sista vecka nu, som jag jobbar heltid iaf. skönt! ska fortsätta att kolla på tvn nu, dem filmade nyss hans kista, usch hemskt ! :(

vila i frid michael jackson - king of pop <3


090701

höll på att skriva 0906.. men nu är juni slut och sommarmånaden juli är här! great. bara lite mer än 1 hel vecka kvar att jobba, förmodligen. sen blir det några dagar ibland, när det behövs.
kollade nyss SMHI, självklart ska det bli 25 grader och sol imorgon med, men på fredag ska det vara 24 grader med sol och moln. varför, alltid? fattar inte. jag har alltid otur med sånt där alltså.. men på fre visar det bara lite moln så kan nog sola ändå i hope. skönt med helg snart igen iaf, få sova länge och sola!

påtal om annat, jag har blivit totalt förälskad i michael jacksons låt - man in the mirror. den är så sjuukt bra! lyssnar på den heela tiden verkligen. så fort jag kmr hem sätter jag på den och lyssnar hela kvällen. texten är så fin och han har en väldigt unik röst! har även kollat lite klipp från youtube och folk var verkligen helt galna på hans konserter, kolla bara här. tjejer, men även killar som gråter, skriker och blir helt crazy av att bara se honom! folk som svimmar och måste bäras iväg för att få hjälp .. man förstår verkligen hur känd han var och att han betydde allt för vissa personer. något som jag däremot tycker är lite överdrivet är dem som tillochmed tar självmord för att han är död. jag menar, vad hjälper det? man sårar bara sina nära&kära och jag ser ingen utväg alls med det, men som mamma sa, 12 mindre idioter i världen. för man klassas väl inte som riktigt normal om man gör något sånt? :p


haha, hittade en finfin bild från i fredags. jag och bella i väntan på bussen som var sen som vanligt. då brukar det oftast sluta såhär, vettefan om jag vågar lägga in bilden på bella alltså, hon blir nog sur på mig då ! (a) hahah


första gången på stranden och första doppet i havet

har inte skrivit här på jättelänge nu pga att jag inte orkat eller haft tid. har varit så sjukt varmt den senaste veckan att jag inte vet vart jag ska bli av ! kan knappt sova för att jag svettas så mkt :p men ska ju bli lite svalare nu men ändå sol, ganska skönt med tanke på att jag jobbar i 35-40 grader varje dag..

i söndags var jag på stranden för första gången detta året, och badade även i havet. det var svin kallt men väldigt svalkande. vi var vid tylösand, eller någon kilometer bort där det inte är lika mkt fok, tylöbäck. där spelades sommartider och massa andra sommarlåtar, riktigt härligt vare! :) så trots att jag jobbat en hel del så har jag faktiskt fått lite färg, inte så mkt som jag skulle fått om jag solat varje dag iofs men lite grann. här kmr lite bilder från stranden!

underbart


fått lite färg trots allt! :)


träffade också pappa som har varit i thailand en månad!
han hade inte solat så mycket som ni kanske ser, haha jag
var typ brunare! ;)

vi fulade oss som vanligt och jag har lite filmer på det som jag kanske lägger in här inom en snar framtid, om jag vågar, hah!

RSS 2.0