Örongodis!

Tänkte att jag skulle slänga upp några favoriter från musikens värld! Jag har blivit helt frälst vid house-musik den senaste tiden och jag lyssnar på det vid alla tillfällen, på bussen, jobbet, hemma, ute överallt. i love it! Så här bjuder jag på några godingar som jag själv lyssnar sönder:


The best of the best of the best of the best (yea, you get it!)













Sådär, mina absoluta favoriter just nu. Dessa går på repeat på ipoden hela dagarna och jag tröttnar verkligen aldrig heller. Avicii är den röda tråden som ni kanske ser, hehe. Men han är verkligen grym, all cred till den killen för hans stora framgånger världen över. Ska faktiskt åka ner till Malmö den 27 augusti och lyssna på hans fantastiska mästerverk! Ses vi där?!

Nu ska jag kika på the hills (säsong 3) och sedan sova. ♥

Morgondagens planer!

Update: Jag kollar ut genom mitt fönster och det s.p.ö regnar... lagom kul ju. Och vilken månad var det nu igen? Just ja, juli... SKANDAL! Men i vilket fall så lovar vädersnubbarna 20 grader och strålande sol imorgon så där hoppas jag att dem inte har fel. Imorgon är det nämligen after beach ute i Tylösand som gäller för hela slanten. Både killar från göteborg och tibro är nere och hälsar på här i Halmstad så imorgon är det full rulle som gäller hela dagen och framåt kvällen lär vi nog hamna under bordet allesammans, det finns liksom inte riktigt något val på den fronten ;) haha! Nej men det ska bli stört roligt att träffa alla igen, har ju inte setts på hela sommaren!

Hoppas det är bra med alla söta små filurer som kikar in här i allafall :) själv mår jag toppen och njuter av livet till fullo! Planerna för sommaren är just nu många och jag kunde inte haft det mycket bättre.

Puss på er! ♥


En bild från förra torsdagen på Leffe's Beach Club, stört rolig kväll!!!

What's new



Denna klänningen låg i brevlådan när jag kom hem häromdagen. Beställd från nelly.com och den är från märket Yumi! Väldigt fin i sommar till brunbrända ben och även till vintern då man bara kan ha ett par strumpbyxor under! Nu ska jag bara invänta rätt tillfälle att använda den, eftersom att den enligt mig har det där lilla extra och är inte som andra "vanliga" festklänningar så vill jag gärna ha den på någon större fest eller så :) Med andra ord - Helnöjd tjej!

USA resan!

Tänkte att jag skulle berätta lite om USA resan som jag nämnt tidigare.
För cirka en månad sedan så bokade jag och min bästa vän en tur och retur resa till Los Angeles. Vi fick en väldigt bra och billig flygresa. Detta var inget spontant att vi skulle boka en resa just nu utan vi båda har velat åka dit väldigt väldigt länge, om jag tänker efter så var jag väl runt 13-14 när jag första gången nämnde att dit ska jag åka. Och nu, om knappt två månader blir drömmen verklighet och jag kan fortfarande inte fatta det. Det är så nära nu att jag nästan kan ta på det. Vi ska snart börja planera lite smått vad vi vill göra när vi är där, vi har såklart en del saker vi vet redan nu men så att vi planerar dagarna lite. Jag tror att det här kommer bli den bästa resan i mitt liv och vi kommer ha det så jääkla kul, det tvekar jag inte en sekund på, särskilt inte med bästisen vid sin sida! ♥

Vi kommer att vara borta i 3 veckor, från den 2 september till den 24 september! Fast vem vet, vi kanske stannar och bosätter oss där?! hehe... skämt o sido. Fast man ska aldrig säga aldrig..

By the way så såg jag att Jennifer Åkerman länkat till min och några andra läsares blogg på hennes egna, kul! Inte bara att hon länkat till mig utan även att hon länkade till andra så att man själv kan gå in och kika, för som hon själv sa så är det ju faktiskt så att vi alla måste ha någonting gemensamt!














Vad har hänt?!

Detta har jag haft för mig hittills denna sommaren:


Vi tog oss ett litet dopp i poolen utanför Mårtenssons! Fast om sanningen ska fram så
var det för att vi gjorde reklam för energidrycken Burn, finurligt va!


Färgade håret i en lite mer ljusbrun/blond nyans. Dock har det mesta som var brunt tvättats ur.. så vi får se vad som sker härnäst.


Jag&bella innan Rasmus 20-års fest!


Var på Håkans konsert på Halmstad Arena



En spontan utekväll med tjejorna!


Träffade Kenza på Pepe's i Båstad



Bästa väns student.


Var och kollade på 3 olika baler! Bland annat denna ute i Tylösand, Stures bal.


solat och badat en hel del då det varit fint väder


Jag har tagit KÖRKORT!!! den 17e juni för att vara exakt ;)

Sen har det såklart hänt massor med andra saker men det här är en del av det! Nu får vi bara hålla tummarna att resten av sommarn blir minst lika bra, men det tvekar jag inte på! Förresten, idag är det exakt 2 månader kvar tills vi sitter på planet till USA och LOS ANGELES! Galet, helt crazy faktiskt. åh, jag längtar.



Slutet på en bra dag!

Jag kom hem för en stund sedan efter att ha varit iväg hela dagen. Först var vi på premiären av after beachen ute i Tylösand och nu ikväll har vi varit ett gäng hos en tjejkompis och grillat och snackat skit. Jag bara älskar dessa underbara sommarkvällar! Eftersom att jag agerade chaufför idag och körde hela dagen så blev det varken något drickande eller festande för min del, men det var inte mig emot så värst mycket då min hals har strejkat lite mot mig sedan förra helgen.. så jag kör nästa vecka istället, då blir det party både tors, fre och lördag! :)
Slänger upp lite bilder från dagen!


Haaks spelade som vanligt på after beachen, grymma killar de där!


fina olivia och jag






ronja & bella var också med!


Helt fullsmockat med folk! Alla älskar Tylösand!



Godnatt! ♥


i'm on the edge with you

Jag tänkte köra ett inlägg med vad som hänt den senaste tiden, det vill säga ungefär då sommaren började och jag kom ut ur mitt ide igen haha, näero men vintern är inte riktigt min grej..

Iallafall, bloggandet började ju bra för min del som ni kanske ser? Nä, inte riktigt. Men jag har en bra förklaring faktiskt, jag fick nämligen börja jobba i onsdags istället, skulle ha börjat på måndag annars men det behövdes mer folk! Inte mig emot, mer pengar till våran tripp till USA :) Tänkte berätta mer om det i nästa inlägg.

Nu ska jag bara fixa lite grejer här hemma först och sen njuta av ledigheten SEN lovar jag att blogga igen :) Om någon timme eller så. Puss på er!


Innan Club Monday förra veckan!

RSS 2.0