Leona Lewis / Avicii - Collide



En lite oväntad men riktigt bra mix av Avicii's "fade into darkness". Leonas röst passar in perfekt i låten och även texten är fin :) Eller vad tycker ni?!

inspiration








Skinnbyxor



Fyndade dessa snygga skinnbyxor inne på Gina Tricot igår. Trodde aldrig att jag skulle ta på mig ett par skinnbrallor men dessa var förvånansvärt snygga, speciellt på. Skinn i höst är hett, hett, hett! Så snabba på nu och haffa ett par du också!

Moves Like Jagger


jag @ bellas 20 års middag i fredags!

Ser inte helt fel ut va?!



Såhär ser vädret ut i LA de kommande två veckorna, med andra ord väldigt lovande! Äntligen får man uppleva lite sommar. Det behövs efter att den svenska sommaren inte visat sig alltför mycket i år...

Jag Saknar Dig

Igårkväll var vi och såg denna filmen! Otroligt bra handling och budskap! Väldigt sorlig men rolig på samma gång. Det var väldigt bra musik till filmen och jag upptäckte att alla låtarna finns på spotify: AiluCrash – Jag saknar dig & AiluCrash – Turn The Tide (Cilla Turns) var allra bäst! Helt klart en sevärd film!


Skynda att fynda!

Jag har för första gången lagt upp lite auktioner på tradera! Så gå in här och kika om ni är intresserade av vad som säljs! Inget jättespeciellt egentligen utan bara lite plagg som bara ligger och skräpar och aldrig har använts.


En gammal bild från förra sommaren. Brun som en pepparkaka var man också! Tyvärr ville inte solen visa sig lika mycket denna sommaren..


Fiesta!


En bild från fiesta förra fredagen!


Härlig söndag!

Hallihallå! Idag har det varit en bra dag. Mormor och janne var här i eftermiddags och precis när de skulle åka hem så tänkte jag ge mig ut på en powerwalk, då blev min lilla mormor sugen på att följa med så det hela slutade med att jag och hon gick hela vägen hem till dem, närmare bestämt till sennan. Det tog cirka 50 minuter, dels pga att mormors höft inte riktigt ville samarbeta med henne, hehe. Fast det kändes typ som att vi gått i 20 minuter för vi bara babblade på om allt mellan himmel och jord, jätte skönt att få prata med sin mormor sådär ibland! Sen stannade jag även där en stund och fikade! På tisdag fyller hon 64 så då ska hela familjen dit och äta god mat <3

Annars då? I helgen har det inte hänt speciellt mycket. Det har varit en riktig lat-helg för min del. Har knappt orkat gå utanför dörren förutom när jag varit ute och gått. För så duktig har jag blivit nu helt plötsligt, igår tog jag med mig diezel och gick/sprang hela skogsrundan och idag med mormor då. Tänkte börja springa lite nu i veckan när mina nya löparskor anländer. Har nämligen beställt ett par Reebook Easytones. Mycket behövligt då jag inte haft några rejäla gå-skor på länge. Så nu får vi se hur länge det här håller i sig men på något konstigt vis så fick jag mer motivation till att röra på mig när jag beställde nya skor, jag måste ju se om dem är så bra som reklamen påpekar! ;)

Imorgon är det dags för jobb igen, sista veckan nu, skönt! Sedan är det ju faktiskt inte alls långt tid kvar tills vi åker. Igår var det endast 3 veckor kvar! Behöver jag ens säga att jag längtar?!


Min nya fina bikini är från Style By Tyra! Passar utmärkt att ha till USA! ;)


Irriterande ting

- nyklippta killar, hallå det ska se lite slarvigt ut. ena dagen är han oemotståndlig och andra dagen ser han ut som ett fuckface, då tänker man bara "fan har han klippt sig".

- folk som pratar långsamt, det är så oerhört frustrerande att lyssna på, jag börjar nästan koka av frustration alltså.

- när mamma säger "är du redan hemma?" och man bara nae, jag står inte här och tar av mig skorna?

- folk som älskar varandra efter två dagar, jag menar hallå vet ni innebörden av ordet älskar?

- människor som jämt måste vara bäst och som jämt ska ha rätt även om dom insett att dom inte har det och fortsätter att argumentera och bara inte kan erkänna att dem har fel.

- tjejer som stör sig på när man lägger pengar på smink, kläder och skor, fast på ett diskret sätt liksom, ni vet..?! typ "alltså, jag använder knappt smink längre, pallar liksom inte hålla på att fixa mig varje dag. och ögonskugga, vad är det för nåt egentligen? det har jag inte använt på ååååratal känns det som.." man ba eh näheee?!?! och jag kunde inte bry mig mindre. typ. som att personen indirekt menar att man är för utseendefixerad. jag själv tycker att det är riktigt kul att fixa sig och tycker om att variera mig och liksom ja helt enkelt bry sig om sitt utseende. det behöver inte betyda att jag inte kan visa mig osminkad för det kan jag.

- människor som inte kan stava vardagliga ord som t.ex väl, verkar, förrän osv.

- syskon som tar ens kläder när man ska ha dom, lägger inte tillbaka dom, eller ljuger om att de inte alls har tagit något ur garderoben när man frågar.. läs och lär AMANDA!

- veronica maggios förbannade jävla låtj*vlar som spelas på radion 24 timmar om dygnet.. det räcker nu!

- när det kliar på ett ställe på ryggen som är omöjligt att komma åt.

- när någon man har på facebook skriver till en "förlåt, men vem är du? :)" för typ femtioelfte gången och så var det ändå den personen som la till dig. Man ba eh va?!

- backstabbers som inte gör någonting annat än att snacka skit bakom ryggen på andra, men när det väl kommer till sak så står de bara där och ser oskyldiga ut eller skyller ifrån sig. vidrigt.

- folk som uppdaterar sin facebook sådär 467298 gånger om dagen med heelt ointressanta saker. kom igen, lös världsproblem eller någonting annat vettigt istället?

- killar som skriver fult, det är ingen ursäkt att ni gör det bara för att ni är killar? ni har väl skrivit lika mycket som oss tjejer. fast det kan vara rätt gulligt med en ful handstil också.

- när man ensam går bakom någon eller möter en person som man känner lite halft och vet inte om man ska ropa och hälsa eller öka farten och bara gå förbi eller gå förbi och vända sig om och hälsa. ja, ni fattar vad jag menar.

- när man springer som en galning till bussen i högklackat och inser när man kommer fram att man kollat fel tid eller att bussen inte kommer förrän om 5 minuter och man tror att man har varit sen bara för att man inte hunnit ta upp mobilen och kolla klockan.

- människor som är seega på att svara på sms

- falska idioter som en gång kallade sig för en vän tills den dagen då man fick den raka motsatsen bevisad. enbart disgusting

- när man är på en fest och en halvt främmande person frågar "vill du ha en cigg?" varpå man svarar nejtack det är bra och man får en lite halv konstig blick tillbaka och ibland till och med kommentaren "jasså, så du röker inte?" man ba nej, det gör jag inte. precis som att man är helt dum i huvudet bara för det!?


Update!



Heeej! Här har det stått still ett tag nu.. hehe feeelåt. Men mitt liv består just nu utav 1. jobb 2. jobb 3. jobb 4. övrigt. nej men typ, det känns så iallafall! MEN det är bara nästa vecka kvar också sen är jag friii! ska bli riktigt skönt faktiskt. Usa om 3 veckor på lördag och planerna för denna resan blir bara bättre och bättre. Vi har fått reda på att vi får bo hos ett par i los angeles, vilket är det bästa beskedet vi kunde få!! Finner inga ord för hur glada vi blev över att höra det. Jag tänkte försöka blogga en del där borta för att kunna uppdatera lite mer med bilder och sådär, och såklart även för min egna skull för att det alltid är kul att kolla tillbaka på saker man gjort, så blir det lite som en resedagbok :) Jag kommer att berätta mer om resan osådär när jag känner att jag har mer tid, NU ska jag gå ner och äta lite morotskaka som jag bakat idag, första gången och till min förvåning så blev den skeeetabra! Ha det fint så länge!

PUSS

RSS 2.0