Tankar

Kom hem från bella för en stund sedan, vi kollade på en skräckis idag med, Incubus. den var bättre än den vi såg igår måste jag ju säga. förut idag kollade vi även på hannah montana konserten och bakade kladdkaka, riktigt najs. nu hade jag tänkt sitta här en liten stund till sedan slänga mig framför tvn. får hoppas på att det är något bra att kolla på, Viva la Bam skulle komma nu någon gång och det är alltid kul att kolla på! :p imorgon vore det inte fel med lite sol så att man får lust att åtminstone gå utanför dörren! :) snäääälla gud, hahaha. ser fram emot onsdag - då det blir party!

Har tänkt på en sak.. varför ska medierna alltid förstora upp saker så att dem blir eller låter tusen gånger värre än vad dem är i verkligheten?! Till exempel Miley Cyrus. När man söker på hennes namn på google så kommer det på första sidan upp en massa sådana här bilder:

 

Om det är sånt här man lägger ner tid på så kan man ju som journalist seriöst inte ha något annat vettigt att skriva om.. jag menar, hon visar sina mage på dessa bilderna? vad är grejen? om hon hade kommit med bikini på stranden så hade det inte varit någon som gjort en sån stor grej utav det, men då visar hon ändå mer än vad hon gör på dessa bilderna.. blir så trött på såna där töntiga grejer att det inte är sant. just bara för att dem är kändisar så vill folk hela tiden försöka klanka ner på dem för att dem känner väl att de är bättre än dem själva eller vad vet jag. det är kul att läsa om skvaller och annat men det är ganska synd att hälften av allt det man läser inte ens är sant, någonstans.. man förstör deras bild och pågrund av det så finns det de kändisarna som aldrig kommer att få sitt "normala" kändisliv tillbaka. kolla bara på Britney, eller Michael Jackson, som nu är död men hans rykte var ju inte det bästa.. Så, skärpning till alla journalister, papparazzis och andra människor som bara är avundsjuka och inte har något eget liv så dem måste klanka ner på andras! Lär er att vara glada för andra människor istället och personer som har lyckats här i livet och blivit framgångsrika. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0